Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

datça da 1 zıpkın günlüğü

8 Mesajlar
4 Üyeler
16 Beğeniler
1,207 Görüntüleme
turkork
(@turkork)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

merhaba herkese 5 aydır datçada avlanıyorum grida lohoz arada bir denk geliyor bazen de karagöz ler.. ama çanakkale de çıkan balık gibi hiç bir yerde balık çıkmıyor sanırım

IMG 20220829 194820

 
Gönderildi : 31/08/2022 01:24
Xentospy reacted
Xentospy
(@xentospy)
Mesajlar: 95
Yeni Üye
 

@turkork Nefesinize sağlık ancak fotoğraftaki balık bir orfoz. Grida ya da lahos değil. Biliyorsunuz ki ülkemizde süresiz olarak avlanması yasak. Nesli tükenmekte ve güney sularımızın anaç balığı diyebiliriz.  Şeytan gridasına baya benzer. Ayırt etmenin en kolay yolu sırtındaki sapsarı benekleri, karnının sararmış olması ve evcil hayvan gibi dibinize gelip sizi izlemesi(orfoz). Gridanın zaten adı üstünde şeytan. Bir kere görürsünüz. Forumda bununla alakalı yazı vardı. Sağlıcakla dalın.

 
Gönderildi : 31/08/2022 07:11
kaanc, Barracuda, turkork and 1 people reacted
turkork
(@turkork)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@xentospy 15 metrelerce kaya altında vurdum yanıma gelmedi pek usta ama burda şeytan diyorlar buna bikaç kişiye de gösterdim etraftan arada denk geliyor.. ama iyice araştırayım öyleyse vurmayalım teşekkürler uyarı için usta

 
Gönderildi : 31/08/2022 12:29
Barracuda and Xentospy reacted
GKHN YRN
(@trofesor)
Mesajlar: 44
Yeni Üye
GKHN YRN
(@trofesor)
Mesajlar: 44
Yeni Üye
GKHN YRN
(@trofesor)
Mesajlar: 44
Yeni Üye
 

@turkork

55 grida[1]
 
Gönderildi : 31/08/2022 15:06
Xentospy and turkork reacted
Xentospy
(@xentospy)
Mesajlar: 95
Yeni Üye
 

@turkork Estağfurullah. İyi yanından bakalım siz en azından bilmeden vurmuşsunuz. Kuyruk yapısı, yüzyeç yapısı da farklı. Renk olarak evet oldukça benziyor şeytana. Ama mesela şeytan öldüğünde tamamen kahverengi olur.

 
Gönderildi : 31/08/2022 17:23
Barracuda and turkork reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@turkork Merhaba. Kaya balığı türlerini denetim yapan devlet görevlileri bile karıştırabiliyorken biz su altı avcılarının da başlarda karıştırması doğaldır.

@xentospy ve @trofesor gerekli bilgilendirmeleri yapmışlar. Bu forumdaki nezaketin ve yardımlaşma ruhunun hep devam etmesini temenni ederim. Av paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. iyi forumlar. 

 
Gönderildi : 08/09/2022 19:54
kaanc and tifosipod reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account