Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Forumdaki Okunmamış Mesaj İçeren Konular

1 Mesajlar
1 Üyeler
1 Beğeniler
906 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum Ailesi hepinize merhaba. Forumu aktif ve etkin bir şekilde kullanabilmeniz için zaman zaman forum özelliklerini anlatan konular açarak özellikle yeni üye olan arkadaşlarımızı bilgilendirmeye gayret ediyorum.

Forum menüsünde yer alan "Aktif Konular" isimli sayfadan forumda açılan güncel konuları takip edebiliyoruz. Ancak bazen gözden kaçan konular olabiliyor. Bu nedenle sizlere konu türlerine göre sıralama yapabileceğiniz bir özellikten bahsetmek istiyorum.

Daha önce dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Aktif Konular sayfasında iken sayfanın sağ üst kenarında bir açılır pencere bulunmakta. Bu pencere size bazı seçenekler sunar ve seçmiş olduğunuz koşula göre forumdaki konuları sizin için listeler.

Bu seçenekler içerisindeki "Okunmamış Mesaj İçeren Konular" forumda okumadığınız mesajları olan tüm konuları listeler. Diğer seçenekler ile istediğiniz konuları listeleyebilirsiniz.

zıpkın avı türkiye forum okunmamış mesajlar

 
Gönderildi : 26/07/2020 20:03
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account