Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Eşitleme Sorunu Yaşayanlar

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
873 Görüntüleme
Oral Barut
(@oral-barut)
Mesajlar: 68
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Selamlar iyi forumlar herkese

7-8 aydır kulaktan yana sıkıntı çekiyordum 2018 in sonlarına doğru yaşamaya başladığımbir olay

3 hastahane 4 doktor gezdim bu süreçte.

olay şöyleki 10-15 lere inerken bir sonraki dalışta kafamı suya sokarken beraber kulağım kitliyor,daha önceleri olan birşey değildi 12 senedir sudayım gribal bi sorunum yoksa sıkıntı yaşamıyordum.

kulaklarda oluşan basınç farkı için doktor nazosfer verdi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde düzeldi ki ilk üç günden sonra açılmayı hissetmiştim.

Sonrasındaki dalışlarımda yine satıhdan dalışa geçerken tıkanmalar başladı ve hep dalışı sonlandırdım.

Sonralarında sprey kullanarak dalışlara gitmeye başlamamla tıkanma olaylarını yaşamamaya başladım.

Tekrar doktara gitmemle sinüslerde alerjik semptomatik durumlar olabileceğini sprey ile dalış yapmamda sakınca olmayacağını söyledı pek tatmin etmeyen cevabı zaten benim bulmamla ilacın etken maddesindeki kortizonun sinüslere etkileri olabileceğini okudum,spreydeki minimal miktardaki kortizonun vücuda zarar vermediğini ayda 5-6 dalış anca yapabilmekle vücuduma zarar vermeyeceğini görerek kullanmaya başladım.

Kulakta ve eşitlemede problem yaşayanlar işin doktorunuza bu bilgilerle giderek sonuç alabileceğinizi düşünerek açtım bu postu.

Doktorunuza danışmadan ilaç seçimi yapmayın

Umarım faydası olur,tekrardan iyi forumlar...

 
Gönderildi : 09/10/2020 16:08
Barracuda and zencuk reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@oral-barut geçmiş olsun. Konuyu forumdaki Dalış Sağlığı Başlığı altındaki "Kulak Problemleri" isimli bölümüm içerisine taşıyorum. Paylaşım için teşekkürler.

 
Gönderildi : 10/10/2020 11:08
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account