Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

[Çözüldü] Diverman105

6 Mesajlar
4 Üyeler
2 Reaksiyonlar
1,158 Görüntüleme
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

Diverman zıpkın aldım . Aklıma iki soru var zıpkını kullanan arkadaşlar kaç senedir kullanıyor . (Bide şişi patosh şiş konbin etsem nasıl olur)

Gönderildi : 27/09/2020 21:19
Mehmet Reyhanoğlu reaksiyon verdi
Barracuda
(@can)
Yönetici

@ismetkzl diverman şişleri ahşap tüfeğimde uzun süredir kullanıyorum ve memnunum. Diverman divermaster tüfeğimi de alalı 3-4 ay oldu. Tüfekle ilgili görüşlerimi Diverman İnceleme yazımda aktardım. İyi forumlar.

Gönderildi : 28/09/2020 21:57
EmAy
 EmAy
(@emay)
Usta Üye

Diverman 90 lık çift lastik kombini 1 sene kullandım.Sonrasında  bir arkadaşın karbon zıpkınını tadını alınca, satıp karbona geçtim.Ve son olarak pathos saragos ile zıpkın macerama son verdim desem de saragoz neden karbon gövde olmasın diye kendi kendime soruyorum :)Şiş konusuna gelince pathos şişler oldukça pahalı,diverman şişlerde işini görür.Ben kullanıyorum arada ucu yamuluyor,düzeltip tekrar kullanıyorum.

Gönderildi : 29/09/2020 14:33
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Prof. Üye

@ismetkzl

Herhangi bir zıpkını doğru şekilde kombine edersin yeterki tetiği sıkıntılı olmasın gereken randıman alırsın fakat biraz pahalıya mal olur

Gönderildi : 29/09/2020 20:13
Barracuda reaksiyon verdi
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@sarimehmet teşekkürler abi

Gönderildi : 01/10/2020 21:15
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@emay teşekkürler abi  🙏

Gönderildi : 01/10/2020 21:16
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account