Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Çözüldü] Diverman105

6 Mesajlar
4 Üyeler
2 Beğeniler
619 Görüntüleme
İsmetkzl
Mesajlar: 71
Konuyu Başlatan
(@ismetkzl)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Diverman zıpkın aldım . Aklıma iki soru var zıpkını kullanan arkadaşlar kaç senedir kullanıyor . (Bide şişi patosh şiş konbin etsem nasıl olur)

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
3 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@ismetkzl diverman şişleri ahşap tüfeğimde uzun süredir kullanıyorum ve memnunum. Diverman divermaster tüfeğimi de alalı 3-4 ay oldu. Tüfekle ilgili görüşlerimi Diverman İnceleme yazımda aktardım. İyi forumlar.

Yanıt
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Katılım : 4 sene önce

Üye
Mesajlar: 326

@ismetkzl

Herhangi bir zıpkını doğru şekilde kombine edersin yeterki tetiği sıkıntılı olmasın gereken randıman alırsın fakat biraz pahalıya mal olur

Yanıt
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 71

@sarimehmet teşekkürler abi

Yanıt
EmAy
Mesajlar: 91
 EmAy
(@emay)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Diverman 90 lık çift lastik kombini 1 sene kullandım.Sonrasında  bir arkadaşın karbon zıpkınını tadını alınca, satıp karbona geçtim.Ve son olarak pathos saragos ile zıpkın macerama son verdim desem de saragoz neden karbon gövde olmasın diye kendi kendime soruyorum :)Şiş konusuna gelince pathos şişler oldukça pahalı,diverman şişlerde işini görür.Ben kullanıyorum arada ucu yamuluyor,düzeltip tekrar kullanıyorum.

Yanıt
1 Yanıt
İsmetkzl
(@ismetkzl)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 71

@emay teşekkürler abi  🙏

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account