Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Budak Jade

6 Mesajlar
4 Üyeler
4 Beğeniler
787 Görüntüleme
Egemen Atasu
Mesajlar: 42
Konuyu Başlatan
(@marlin)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Merhaba iyi günler forum da yeniyim başlıktaki model hakkında çok fazla bilgi bulamadım acaba tavsiye eder misiniz? Uzun zamandır dalıyorum fakat daha önce zıpkın kullanmadım bu yüzden nasıl bir kombinasyon kullanmalıyım bir bilgim yok tavsiyelerinize açığım.90 lık bir zıpkın düşünüyorum genel olarak marmara da dalıyorum marmara ya uygun bir zıpkın mıdır başka tavsiye edebileceğiniz ahşap zıpkınlar var ise tavsiyelerinize oldukça açığım.

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
Mesajlar: 55
(@mertcan-e)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba , öncelikle foruma hoşgeldin . Elimde 2 tane Budak jade var ve aktif olarak kullanıyorum . Güçlü kombinasyonları kaldıran , oturaklı , tepmesi olmayan bir tüfek . Tavsiye ederim ama marmara için ne kadar mantıklı olur bilmiyorum . Ahşap tüfeklerin kütleli yapısı olduğundan ötürü güçlü kombinasyonlarda bile az teper ama marmara da görüş çok açık olmadığından mütevellit alacağınız 90 lık alüminyum veya carbon, manevra kabiliyeti yüksek zıpkınlara daha soft kombinasyonlarla randıman alabilirsiniz.

Yanıt
1 Yanıt
Egemen Atasu
(@marlin)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 42

@mertcan-e Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ahşap tercih etmemin sebebi görüntülerinin oldukça hoş olması carbon ve alüminyum zıpkınlar bana oldukça soğuk geliyolar fakat dediğiniz gibi marmara gerçekten çok bulanık olabiliyor sanırım alüminyum bir zıpkın tercih etmem daha doğru olucak

Yanıt
ozansefer
Mesajlar: 90
(@ozansefer)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhabalar aradığınız boyda dalış meranızın bulanık olmaı sebebiyle benim önerim cressi geronimo elite dir. 95 lik kullanıyorum atışları çok isabetli sephiye ayarını iyi yaparsanız yıllarca sorunsuz kullanırsınız. Bir arkadaş 10 yıldır elinden geçmeyen tüfek kalmadı Omer roller, et, c4 mr carbon, ahşap bleutec acid ... hepsi geldi geçti ama hala geronimo pro 95 duruyor ve aktif olarak onu kullanıyor. Bende ahşabın yanında bulanık suda 95 geronimo elite ile dalıyorum. Tek handikapı ip bırakmayı fazla gerdirmeyin tetik kilitlenebilir.

Yanıt
1 Yanıt
Egemen Atasu
(@marlin)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 42

@ozansefer Yanıtınız için teşekkür ederim

Yanıt
Gokmen Elgun
Mesajlar: 76
(@gkmn)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Jade bence  çok guzel zipkin. Tasarim olsun mekanizma olsun ahsap icin tercih edilecek zipkinlarin basinda gelebilir. Ben 5 ay kadar 100 lük kullandim. Satma sebebim ise zipkinla alakali degil uzun suredir kullandigim aluminyum tufekten sonra alisamamis olmamdi, aceleci karar verdim. Haa sonra yine gittim 110 power yaptirdim pisman olup. Jade Marmara icin de gayet uygun bence. Kapidag ve cevresinde daliyorum surekli 100 luk ten kisa tufekle suya asla girmiyorum. Manevra kabiliyeti iyi olsun cabuk tepki verim diye 90 lik sk40 aldim sifir, 2 kere suya girdim ikisinde de "ahhh ahhh, 100 luk cressiyle gelseydim keske" dedim. Tas alti tufegi olarak duruyor bir kenarda artik. 100 luk jade marmarada temiz gunlerde gayet iyi bir secim olacaktir. Bence 90 lik tercih etmeyin ama tercih sizin tabi.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account