Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Antalya falezler

5 Mesajlar
4 Üyeler
12 Beğeniler
746 Görüntüleme
yigit.demir.07
(@yigit-07)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhabalar, forumunuzu yeni keşfettim sayılır. Öncelikle, paylaşımlarınızı çok bilgilendirici ve faydalı buldum. Bu platformda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben yaklaşık bir buçuk senedir zıpkınlı serbest dalış ile ilgileniyorum. Genellikle antalya (bambus ile karpuzkaldıran arasındaki hatta) falezlerde 0-15 m arası agaşon ve karakıyı denemeleri yapıyorum. Antalya ve çevresinden abilerim/kardeşlerim ile mera, tecrübe vb. bilgi ve malzeme vs paylaşımında bulunmak sohbet etmek isterim. Şimdilik dalış arkadaşı aramıyorum ama ilerleyen dönemlerde karşılıklı birbirimize güvenebileceğimiz ve anlaşabileceğimiz insanlarla birlikte dalışa gitmek keyifli olabilir. Akdenizin insicindeki dostlardan mesaj bekliyorum. SAĞlıcakla dalın.

 
Gönderildi : 17/11/2021 14:10
Passiontripmaster, kaanc, Barracuda and 4 people reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz.Forumlarda alt yapı itibari ile şimdilik daha güzeli yok diyebileceğimiz sitemiz yeni üyelerle dahada güzel konuma gelecek.Saygının arkadaşlığın ön planda olduğu forumlara rağbet olmasada gerekliliği kaçınılmaz zira başka platformlarda bilgiler kalıcı değil olanda dağınık ..Sizlerle ayakta kalan son kale olan forumlara ilginizi gösterdiğiniz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz....

 
Gönderildi : 18/11/2021 10:12
buturlin
(@buturlin)
Mesajlar: 4
Yeni Üye
 

@yigit-07 Merhaba Yiğit abi,

2022 Ekim ayı başında Antalya merkeze taşındım tüm zıpkın dalış ekipmanlarımıda getirdim 7-8 yıl boyunca yazları sadece saros körfezinde zıpkınla ava çıktım en son 2015 te felan dalmıştım bunun dışında herhangi bir denizde basit bir maskeyle bile su altına bakmışlığım yok buradaki av bölgeleri hakkında birşeyde bilmiyorum falezlerde 3-5 dalan kişi gördüm tabi yukarıdan uzak mesafeden sadece Antalya merkezde zıpkın kimler yapıyor nereler var öğrenmek istiyorum içinizden önümüzdeki haftasonu 29-30 ekim 2022 merkez ve civarlarında dalış yapacak biri varsa sadece maske paletle gelip merada gezinmek bile benim için yeterli epey uzun oldu  kullanmıyorum bakımlarını yapmadan kullanmak tehlikeli olabilir etrafı tanıyarak başlamak önemli hepinize rastgele

 
Gönderildi : 24/10/2022 22:11
Barracuda and ONR6NKOC reacted
Passiontripmaster
(@sonertas)
Mesajlar: 178
Zıpkıncı Forum Yönetimi
 

@yigit-07 Merhaba aramıza hoşgeldinu

 
Gönderildi : 29/10/2022 17:56
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz

 
Gönderildi : 30/11/2022 20:14
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account