YASAK İLE İLGİLİ Bİ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

YASAK İLE İLGİLİ BİR GELİŞME VAR Mİ ?

26 Mesajlar
13 Üyeler
61 Beğeniler
1,297 Görüntüleme
Ferhat
Mesajlar: 272
Konuyu Başlatan
(@ferhat)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

Arkadaşlar merhaba av yasağı ile ilgili bir gelişme yada bilgisi olan var mı 27 mayıstan sonra amatör balıkçılık yasağı kalkacak gibi bilgiler vardı bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Yanıt
25 Adet Yanıt Var
Tarkan TOKER
Mesajlar: 12
(@tarkan-toker)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Bireysel sporlar serbesttir Demek

zıpkın dalışıda Bugünkü açıklama ile serbest olmuştur anlamı taşıyor

1 Haziranda Plajların açılmasından bağımsız bugünden geçerli bireysel spor olan zıpkın serbesttir anlamı çıkmıyor mu? Hukukçu üyelerimiz bir yorum yaparsa makbule geçer

Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@tarkan-toker

Cumhurbaşkanı kabine toplantısında alınan kararları açıkladı. Bu kararlara göre iç işleri bakanlığı tüm illere genelge gönderecektir. İl valilikleri de bu kararlara göre düzenlemeleri yapacaklar.

Bu konuyu forumda daha önce tartışmıştık. Türkiye genelinde amatör avcılık zaten yasak değil. Yasak olan plajlar,sahiller,ören yerleri vb yerlerde bulunmak, yürüyüş yapmak, spor yapmak, oturmak, çekirdek çitlemek vs gibi aktivitelerdi.

Amatör avcılığı yasaklayan il pandemi kurullarıdır. Mesela hatay için amatör av yasağı var. Bu yasağın 1 haziran itibariyle valilik tarafından kaldırılacağını düşünüyorum.

Bir iki gün daha bekleyip eğer yaşadığınız il genelinde amatör av yasağı varsa valilikten yapılacak duyuruları takip etmekte fayda var.

Yaşadığınız il valiliğince amatör av hiç yasaklanmamışsa 1 haziran itibariyle kıyıdan gönül rahatlığıyla denize girerek dalış yapabilirsiniz.

Yanıt
zencuk
Mesajlar: 779
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Pazar gecesi 00.01 de çıkarım yola pazartesi sabah sudayım 😆 😆 Buruşana kadar kalıcam suda inşallah rüzgarda müsade ederde meralar mercimek çorbasına dönmez.

Yanıt
Mesajlar: 25
(@mehmet79)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

reis serbest bıraktı

vali bile umrumda değil çıngar çıkar valla 😀 😀

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Ben bodrumdayim valla her şeyi yanıma aldım herkez yasak diyor ama canbgdi valla 1 ini bekliyorum dalmak içi. Miss misss

Yanıt
İlker İnal
Mesajlar: 130
(@devrencik)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

Muhtemelen pazartesi günü tüm valillikler konu ile ilgili kurul kararlarını açıklayacaktırlar. Açıklanmasa bile televizyondan hem de en yetkili ağızdan yapılan açıklamadan sonra kimseyi böyle bir yasaktan sorumlu tutamazlar. Hepimize hayırlı olsun diyelim. 😊

Yanıt
Sayfa 2 / 2
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account