Dalış Malzemelerini...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

Dalış Malzemelerinin Taşınması

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Reaksiyonlar
1,190 Görüntüleme
(@tolgahan)
Mesajlar: 3
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba arkadaşlar. birkaç arkadaşımla beraber Çanakkale civarında biraz kamp biraz dalış yapmayı düşünüyoruz. Arkadaşlarım İstanbuldan yola çıkıyorlar. Ben de Gaziantepten yola çıkacağım (coğrafya kader değildir 🙂). Daha önceki dalış organizasyonlarına kendi aracımla katıldığım için (malum akaryakıt fiyatları nedeniyle artık imkansız) havayoluyla gideceğim bu kamp için dalış malzemelerimi (ahşap zıpkın, alüminyum zıpkın, palet, maskeler, elbise, 10 kg kadar ağırlık, yedek şişler, tamir malzemeleri vs.) nasıl taşıyacağımı düşünüp duruyorum🙄. Dalış çantasına konulacak şeyler neyse de zıpkınları uçağın (nice sağlam bavullarımı tanınmaz hale getiren 😥) bagaj bölümüne vermeye açıkçası çok çekiniyorum. Tabi zıpkınları alıyorlar mı onu da bilmiyorum. Bu konuda deneyimi veya önerisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Not: Palet cepli büyük boy dalış çantam ve zıpkın çantalarım var.

 
Gönderildi : 18/08/2023 10:47
2000watt reaksiyon verdi
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1637
Yönetici
 

Zipkinlari spor malzemesi olarak uçağa alıyorlar ama şu anda 300 TL gibi bi fiyatı olabilir.  Dalış ekipmanlarıni diğer malzemelere zarar vermeyecek şekilde paketlemelisiniz. 32 kg üzeri de ayrı ücrete tabi. Malzemeleri biraz azaltırsaniz en azından ağırlık yada zipkink diğer arkadaşlarınizdan temin etseniz daha mantıklı gibi bunun birde dönüşü olacak.

 
Gönderildi : 18/08/2023 15:52
2000watt reaksiyon verdi
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account