Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea MT 90'lık kombinasyon

4 Mesajlar
4 Üyeler
0 Beğeniler
707 Görüntüleme
Hasanhiz
Mesajlar: 16
Konuyu Başlatan
(@hasanhiz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Trendyol'dan Apnea'nın MT serisi 90'lık açık kafa almayı planlıyorum. Dalışları genel olarak ev önü merasında yani taşlık 0-3 metrelerde yapıyorum. 6.5 mm sharkfin şiş ve çift 14mm boğma lastikle gönderiyorlar.

Taşlık bölgede şişi mahvetmemek için tek lastik olarak kullanmak istiyorum. Teke düşürünce kaç mm lastik kullanmam gerekir? Tek lastik kullanırsam, kombinasyon bozulur mu?

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Egemen Atasu
(@marlin)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 42

@hasanhiz Bende 82 lik pescador var tek 14 mm 1.5 2 metre arasındaki balıkları güzel bi şekilde alabiliyorum sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum

Yanıt
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Katılım : 4 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 329

@hasanhiz  90 lık ile 0 - 3 metrede agaşon avı olabilir , ama taş altı avında kullanacak iseniz 90 lık biraz uzun gelebilir bilginiz olsun..

rast gele..

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1202
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba tek. 17.5 lastik kullanabilirsiniz.. fakat genel olarak apnea şişler biraz zayıftır. Çabuk yamuluyor... Taşa sıkmamaya çalışın

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account