ALİAĞA'DA DALIŞ YAS...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

ALİAĞA'DA DALIŞ YASAĞI HAKKINDA BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR

3 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
850 Görüntüleme
(@engindeniz35)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

2023 02 16 22 34 25 Yandex Haritalar Opera

Merhaba Ustalar Abiler yavaş yavaş kıyafetimi eşyamı dizmeye başladım yazın sadece zıpkın ile kıyı avı yapıyordum yine niyetim aynı hele bu mevsimde kıyıda kimse yok iken sahil güvenlik ekibinin değiştiğini kimseyi daldırtmadığı , serpme bile attırmadığı ceza kestiği malzemeleri alıp mahkemeye cıkarttıgı bilgisini aldım az önce İZMİR-ALİAĞA da dalıyordum fakat aklıma kurt düşürdüler dalış yasağı bölgesi gözükmüyor sahil güvenlik işlem yapabilir mi bölgeleri kırmızı ile işaretledim herkesten uzak koy buralar , TEŞEKKÜRLER

 
Gönderildi : 16/02/2023 22:51
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 291
Üye
 

Dalışa yasak bölge ise dalmazsanız başınız da ağrımaz kıymetli dostum. Bunu da yine sahil güvenlik komutanlığından öğrenebilirsiniz.

 
Gönderildi : 21/02/2023 08:15
(@nrcnft)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
 

@engindeniz35 bende aliagadayim yeni başlayacağım. Ekipmanları bugün aldım bende

 
Gönderildi : 05/03/2023 02:43
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account