Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Dostlar hava çok yatıktı, yine nasibimizi aldık ama aklım gördüklerimde kaldı.. 🙂
@kaancalam Teşekkürler Kaan 🙂 Gözünü seveyim güzel İzmir'in 🙂
Nefesine sağlık abi güzel av yapmışsin. Şampiyonlar ligi gibi olmus. Levrek var çupra var. Kofana var.
@wolfenstein balıklar şahane nefesine sağlık üstadım
maşallah Abi nefesinize sağlık. bizim burda ( marmara ) kaç gündür su bulanık ve hala soğuk.. 10 15 gün daha bekleyememiz gerekiyor sanırım.
@gkhnkck1990 Sorma, ben de dondum kardeşim yaa. Daha ısınmadı sular burada da..
@wolfenstein 10 15 güne ısınır balıkda çeşitlenir inşallah Abi
😊
@onr6nkoc Çok teşekkür ederim. dediğim gibi aklım alamadıklarımda kaldı, hele o 4 kiloluk kofananın uzak atış yapmam nedeniyle şişi üzerinden atıvermesi 🙂 Kelebek girmedi bile hayvana, ucu batıp çıktı maalesef.
eskiden izmirde bu kadar kofana var mıydı yoksa yeni mi keşfediyoruz. birkaç senedir herkes devasa kofanalarla ve granyozlarla haşır neşir izmirde
nefesine sağlık , vallahi hayalleri süsleyen çeşitli bir av olmuş.
@kaancalam Ben hiç kofana görmezdim eskiden, galiba pandemi dönemi popülasyon bakımından imkan verdi. Yasaklarla kimse yanına sokulamadı denizin çünkü.
@muhsin5791 Evet abi, böyle bol ve çeşitli balıkla yapılan avlar çok keyifli oluyor..