Yalova Altınova'dan...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

Yalova Altınova'dan selam

8 Mesajlar
4 Üyeler
9 Reaksiyonlar
3,608 Görüntüleme
(@canmehmetcan)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba ismim mehmet can arkadaşlar

30 yasındayım 25 senedir hersene denizde yüzmekteyim.5 yaşından buyana yüzüyorum.Karadeniz ege Akdeniz ve Marmara denizinde yüzdüm.

şimdi zıpkın aldım snorkel gözlük aldım .Yaşadığım yerde saralkent'de denize giriyorum. Ekipmanlarla 3. Dalışım  oldu . Palet gözlük vs. alışmaya çalışıyorum zıpkınım kapalı kafa Shark III.90cm makarası yok ... bazen çekip attığımda ip karışıyor . Etrafımda benim gibi zıpkınla dalanlarla diyalog halindeyim.

Zıpkın ve dalış ekipmanları denize olan ilgimi geri getirdi bu sayede daha çok yüzüyorum.

Tek sıkıntı dalış elbisem ağırlıklarım falan yok . Araştırıyorum

 
Gönderildi : 08/06/2020 23:11
Arif Mücahid
(@arifmucahid)
Mesajlar: 48
Kıdemli Üye
 

Öncelikle foruma hoşgeldiniz, çocukluğumun çok büyük  bir kısmı Yalova Çiftlikköy taraflarında geçti. Güzel yerdesiniz 🙂

 
Gönderildi : 09/06/2020 14:39
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1146
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz kazasız belasız dalışlar dilerim .keyfi olduğu kadar eziyetide çok bu zıpkının ama olsun ben 1 haftadır kusacak kadar girdim bugun artık bıktım dedim ama sabah olunca her yeni gün yeni bir başlangıç diyerek vira bismillah diyorum taki suya girinceye kadar girdikten sonrada girdin madem dal diyorum :)))

 
Gönderildi : 09/06/2020 14:48
mehmet reaksiyon verdi
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2760
Yönetici
 

@canmehmetcan hoş eldiniz. İlk olarak Zıpkın Avı Türkiye Forum kullanımı ile ilgili pratik bilgiler içeren Forum Kullanma Kılavuzu isimli konuya göz atmanızı tavsiye ederim. 

Forum anasayfasına gelerek bölüm başlıkları altındaki serbest dalış ve zıpkınla balık avı konularında hazırladığımız faydalı yazılara ve videolu anlatımlardan faydalanabilirsiniz.

Önemli olduklarını düşündüğüm ve göz atmanızı tavsiye ettiğim bazı konuları buraya ekliyorum. Zıpkınla balık avı ile ilgili sormak-danışmak istediğiniz bir şey olursa lütfen Soru-Cevap Başlığı altındaki bölümlerin altına yeni konu oluşturun. İyi forumlar

Forumdaki İlginizi Çekebilecek Konu Başlıkları

 
Gönderildi : 09/06/2020 22:52
Canmehmetcan reaksiyon verdi
(@canmehmetcan)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@arifmucahid hosbulduk 🙂  tanıstığımıza memnunoldum .ben saralkenteyim benimde çocukluğum bu tarafta geçti . Çiftlikköyü biliyorum fakat pek orda denize girmedim. Bu yaz çınarcık,armutlu taraflarına gitmeyi düşüyorum hatta gemlik tarafı olabilir. Tam Olarak bu civarda nerde dalış yapıyorlar bilmiyorum. Siz istanbulun nefesindesiniz?

 
Gönderildi : 10/06/2020 08:14
Arif Mücahid reaksiyon verdi
(@canmehmetcan)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@ridvan tesekkürederim memnun  oldum 🙂 . benim bir kıyafet eksik daha fazla kalırım suda ama üşüyorum  Yandım kapkara oldum  izinliydim  işe gelicem diye dün girmedim denize ama söyle bir baktım sahile 5dk yürüme mesafesindeyim. Ama gerçekten çok iyi bir spor olarak görüyorum.  Badisiz daldığım için suda fazla kalıp kendimi yormakta istemiyorum . Kıyafeti giymek çıkartmak zor oluyor diye söylediler.

 
Gönderildi : 10/06/2020 08:21
Arif Mücahid reaksiyon verdi
Arif Mücahid
(@arifmucahid)
Mesajlar: 48
Kıdemli Üye
 

@canmehmetcan Ben beylikdüzü tarafındayım, maalesef bi kaç yıldır oralara gelmek nasip olmadı. Gelebilirsek görüşürüz inşallah 🙂

 
Gönderildi : 10/06/2020 08:38
Canmehmetcan reaksiyon verdi
(@canmehmetcan)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@arifmucahid buyrun gelin herzaman beklerim görüşelim birlikte dalış yaparız

 
Gönderildi : 10/06/2020 21:57
Arif Mücahid reaksiyon verdi
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account