Merhaba arkadaslar
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar

3 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
642 Görüntüleme
(@ozgur)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba arkadaşlar bende zıpkına yeni başladım. Tavsiye üzerine de forumda okuduklarıma nazaran Apnea rebel açık kafalı ip palamutlu bir zıpkın aldım.

Su ana kadar bir defa daldım. Şubat ayinin sonunda. Sonra hastalıktı malum korona sureci filan derken dalamadım. Samsunlu arkadaşlar varsa irtibata geçersek beni sevindirirsiniz. Tecrübelerinizden birebir faydalanmak isterim.

 
Gönderildi : 02/06/2020 11:49
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hoşgeldiniz ,forum büyüdükçe her ilden belki aynı ilinizdeki hatta abartı değil arka sokağınızdaki dalıcıları bile forumdan tanıma fırsatı bulacaksınız ben çoğu arkadaşlarla tanışma fırsatını forumlar sayesinde yakaladım.Umarım badi bulma konusunda şanslı olursunuz güzel av anılarıda bizlerle paylşırsınız..

 
Gönderildi : 02/06/2020 22:14
(@ozgur)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
  • @ridvan Tesekkur ederim. Bu forum bizleri bir araya getirir umarim.
 
Gönderildi : 03/06/2020 21:48
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account