Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar , elimde sifir 3mm dive in smooth SKIN elbise var . Elbise kesinlikle sifirdir denemek icin bile giyilmedi . Satis sebebim ise hem elbise fazlaligi hemde aldigim kilolardan dolayi . Fiyat olarak 950tl dusunuyorum yada gopro 4 veya esdeger bir kamerayla takas edebilirim ..
Vakit ayirip okuyan herkes'e tesekkurler ..
Telefondan girdigim icin resim ekleyemiyorum , eger yardimci olmak isteyen arkadaslarim varsa what's app Ile gonderebilirim . What's app numaram +447342038911 .
Teşekkürler
Öncelikle hoş geldiniz. Foruma resim yüklerken bir hata ile mi karşılaştınız? Özelden size yazdım sorunu gidermek amacıyla size yardımcı olmak isterim. Çünkü resimsiz satış ilanlarına onay veremiyoruz. En az 1 adet resim eklemeniz gerekiyor.
Öncelikle hoş geldiniz. Foruma resim yüklerken bir hata ile mi karşılaştınız? Özelden size yazdım sorunu gidermek amacıyla size yardımcı olmak isterim. Çünkü resimsiz satış ilanlarına onay veremiyoruz. En az 1 adet resim eklemeniz gerekiyor.
cok tesekkur ederim ilginiz icin , hosbuldum . Ozelden mesajiniza cevap verdim .
Fotoğrafları eklediğiniz içşn teşeklür ederim. Hayırlı satışlar
Fotoğrafları eklediğiniz içşn teşeklür ederim. Hayırlı satışlar
Yardimlariniz icin tesekkurler aslinda 🙂
Yardimlariniz icin tesekkurler aslinda
Rica ederim hayırlı satışlar. Sayfanın en altında ki paylaş menüsünden gönderinizi Facebook grubumuzda ya da diğer platformlarda paylaşabilirsiniz.
bendeni nedir
@emiristanbul Ustam bu ilan uzun zamandır var. Forumdaki ilan açan arkadaşlar ilanları ile ilgili güncel mi değil mi bilgi vermedikleri için konular açık kalıyor. Eğer ilan sahibi yarına kadar cevap vermezse bu ilanı kapatacağım.
Yukarıdaki menüden "Aktif Konular" isimli yere tıklarsan forumdaki diğer canlı konulara katılım sağlayabilirsin. 2. El bölümündee hareket diğer kısımlara göre az. Hep burada gezip sonra bizi sosyal medyada eleştiriyorsun 🙂
ustam konu açık onun için girdim birde varsın ki eleştiri olluyor kimsenin umurunda olmasa eleştiride olmaz bana lazım olana bakıyorum yazın giymeye 3 milim elbisem yok ağustol sıcağında 5 mm sıkıntı oluyor giymeseen gene sıkıntı biyerini çizdiriyordun v.s napim anlamadım.
Ben ilan sahibine sitem ediyorum yanlış anlaşılmasın 🙂 diğer yazdıklarımı esprisine yazdım. İlanı açıp kaçıyorlar. Satıldı mı güncel mi bilmiyoruz. Sonra ihtiyacı olan gelip soruyor doğal olarak. Yanıtsız kalıyor.
Eğer cevap alamazsak bu ilanı da kapatacam senin gibi diğer arkadaşlar boşa yorumasın 👍
ustam konu açık onun için girdim birde varsın ki eleştiri olluyor kimsenin umurunda olmasa eleştiride olmaz bana lazım olana bakıyorum yazın giymeye 3 milim elbisem yok ağustol sıcağında 5 mm sıkıntı oluyor giymeseen gene sıkıntı biyerini çizdiriyordun v.s napim anlamadım.
Yaz-kış elbise şart. Bunun güneş yanıkları var, anemonu var, deniz anası var, beldeki balıkların açık tene sürtmesi var yani elbise her derde devadır. Bana sorarsanız yazın kullanmak için smooth biraz lükse kaçıyor. Bugün biraz elbise fiyatlarına baktımki baya uçmuş gitmiş. Esnek bir 3mm jarse elbise yaz için yeterli. Merdivenaltısub marka olmadıkdan sonra şuanda biraz adı sanı bilinen yerli firma bile yeterli kalitede neopren kullanıyor. Yazın kullandığım 3.5mm mares elbisem sanırım bir 7 senelik var. Artık arkadaşlar arasında şaka konusu bile olmaya başladı. Fakat üzerine düşeni yerine getiriyor daha bir kaç sezon hizmet eder diye tahmin ediyorum. İlanı da baltaladık ama yarın kapatırız zaten diye rahat yazdım. 😆
ustam L Beden 3 milim 2.el sfır denk gelirse haberdar edermisiniz telefonum 5352134073 şuayip kolay gelsin alakanıza teşekkürler