Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Dalış malzemeleri

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
2,554 Görüntüleme
Selim BULUT
Mesajlar: 47
Konuyu Başlatan
(@selimbulut)
Yeni Üye
Katılım : 6 sene önce

 

 

Hydrasub 5 mm sandwich smooth L beden dalış albisesi.Ufak bir iki tamir yapıldı.Fotoğraflarda detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.Kullanan kişi kilo aldığı için beden uymuyor.Kullanıma engel olacak yada konforu bozacak hiç bir durum söz konusu değil Fiyat 400tl.

Nava 5mm L beden bahçıvan tip Jarse dalış elbisesi.Elbise sadece iki kez kullanıldı.Hiç bir tamir yada yıpranma söz konusu değil.Fiyat 350TL

Pathos pro 110 kapalı kafa zıpkın.Üzerinde yine orijinal pathos şiş mevcut.Zıpkın bir kez suya girdi.Uzun olduğu için alan arkadaşım kullanamıyor.Lastik ve geriye kalan tüm aksamlar çok iyi durumda.Fiyat 700TL

Mares razor plastik palalı (değiştirilebilir) 41-42 numara palet.İki kez kullanıldı.Sadece çok ince ve küçük çizikler var.Ayaklıkların altında kesinlikle iz yok.Neredeyse sıfır diyebilirsiniz. fiyat 350TL

Dalış feneri.hiç bir sorun yok.O ringler ve geri kalan kısımların bakımı yapıldı.Gayet iyi durumda Fiyat 150TL

Mares dalış bıçağı.Çok iyi durumda.Paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Çok sağlam ve gaddar bir bıçak.Fiyat 200TL

Dalış bıçağı.Paslanmaz çelikten imal edilmiş.Hiç bir sorunu yok.Mukavemeti yüksek bir bıçak fiyat 150TL

Jakboeno 3mm jarse iç yelek.7 mm elbise aldığım için satıyorum.3 kez kullandım.Hiç bir tamir yada sorun söz konusu değil.Aynı markanın XL beden bir çok ürününü kullandım.Bu yeleğin bedeni ise L beden.Yani sorunsuz şekilde XL beden de L beden de kullanabilir.

Malzemelerin durumu çok iyi ve fiyatları olduğunca uygun tutmaya çalıştım.Alan arkadaşıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Hayırlı satışlar kardeşim malzemeler çok güzel görünüyor. Mares dalış bıçağı için özelden yazıyorum 🙂

Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

İlanın üzerinden uzun zaman geçmesi ve güncel olup olmadığının bilinmemesinden ötürü konuyu kapatıyorum.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account