Soru-Cevap Bölümü Y...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Soru-Cevap Bölümü Yenilendi

1 Mesajlar
1 Üyeler
2 Beğeniler
528 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum sakinleri herkese selam. Forum anasayfasındaki Soru-Cevap Bölümü yenilendi.

Zıpkın Avı Türkiye Soru Cevap Bölümü

Sorulan bir soruya tıklayınca sayfa sizi otomatik olarak yanıt/cevap yazmanız için sayfanın en altındaki metin editörüne yönlendiriyor.

Soru için bırakılan her yanıtın altında mavi renkli "yorum" isimli bir buton göreceksiniz. Bunlar bırakılan yanıtlara ekleme yapmak istediğiniz bir şey olursa diye konuldu. Soruyu yanıtlamak için kullanmayınız.

Bir de soruların sol yanında yukarı ok-tik işareti ve aşağı ok butonları eklendi. Bunlar verilen bir yanıtı oylamak için. Yanıta katılıyorsanız yukarı ok, yanıta katılmıyorsanız aşağı ok tuşuna basabilirsiniz.

Tik işareti ise sorumun cevabını aldım demek oluyor. Soruyu soran (konuyu başlatan kişi) bu butonu kullanabiliyor. Lütfen sorduğunuz konuya yanıt alınca bu butonu tıklayın.

iyi forumlar.

 
Gönderildi : 20/10/2022 05:19
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account