Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Forumdaki saat uyuşmazlığı sorunu hakkında bilgilendirme

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
1,264 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Birbirinden kıymetli Zıpkın Avı Türkiye Forum sakinleri hepinize selamlar. Son zamanlarda forumda içerik oluşturma (yeni konu açma) bakımından ön planda olamıyorum lakin forumun saat gibi tıkır tıkır çalışması için teknik anlamda 7/24 arkasındayım ve siz fark etmeden bir sürü aksaklığa anında müdahale etmekteyim.

2017 Yılında forumu kurduğumda abartmak gibi olmasın günde 5-6 konu açardım. Yıl oldu 2022 ve haliyle skorlar yerlerde 🙂 Şimdi @zencuk atlar hemen yaşlandın admin sen diye 🙂 Neyse efendim son zamanlarda yeni konu açamasam da elimden geldiğince forumdaki yardım taleplerine mesaj yazmaya çalışıyorum. Ama merak etmeyin hep buralardayım.

Fazla uzatmadan forum yönetiminden sevgili hobidaşım @onr6nkoc forumdaki yazdığı mesajlardaki tarih-saat bölümündeki saatin yanlış gösterdiğini iletti ve bende kolları sıvadım.

1

Eğer siz de aynı problemi yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki adımları uygulayın. 

1 Forum menüsünden profil-hesap diyerek profil ayar sayfanızı görüntüleyin.

2

2 Sayfanın alt kısmında "Saat Dilimi" isimli bölümden "İstanbul" seçeneğini seçin ve "Değişiklikleri Kaydet" diyerek ayarları kaydedin. Yurt dışında yaşayan üyelerimiz kendi yaşadıkları şehri seçebilir ve bu şekilde yerel saat dilimlerine tabii olurlar.

3

Aklınıza takılan bir şey olursa konu altına mesaj atabilirsiniz.

 
Gönderildi : 09/01/2022 00:03
kaanc and gkhnkck1990 reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Forum yönetimi olarak biz bu işler için maaş alıyoruz...😀😀😀 Desekte inanmayın tamamen gönüllü olarak buradayız...

 
Gönderildi : 09/01/2022 02:11
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 779
Yönetici Forum Yönetimi
 

Estafuruallah @can abi ben kimsenin bunadığını yüzüne vurmam, arkasından konuşurum 🤣 🤣 Yeterki yorgun kalpler kırılmasın 😜

 
Gönderildi : 09/01/2022 06:02
Barracuda and ONR6NKOC reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account