Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Geçersiz E-Posta Adresleriye Foruma Üye Olan Arkadaşlar İçin Uyarı

7 Mesajlar
4 Üyeler
7 Beğeniler
1,402 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Ailesi hepinize merhaba. Tatilde olduğumdan dolayı forumla pek ilgilenme fırsatım olmuyor. Malumunuz av paylaşımı yarışmasını bile biraz geç başlattık. Bu gün fırsat buldum ve forumda ne olup bittiğine bir baktım 🙂 son günlerde üye sayımızın bir hayli arttığını aramıza yeni arkadaşımızın katıldığını gördüm. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Türkiye'nin en güncel ve hareketli serbest dalış ve zıpkın avı platformu olarak gün geçtikçe büyümemiz çok sevindirici.

Aramıza katılan bazı arkadaşlarımızın üye olurken sahte (geçersiz) e-mail hesapları kullandıklarına bugün şahit oldum. Lütfen bu şekilde üye olan arkadaşlarımız geçerli e posta adreslerini profil-hesap adımlarını takip ederek güncellesinler. Bu şekilde geçersiz mail adresleriyle üye olan arkadaşlarımızı tespit edip üyeliklerini askıya alacağız ayrıca yarışma oylamasındaki oyları da iptal olacaktır. Foruma üye olurken kolaylık olması açısından iptal ettiğimiz e-posta aktivasyonu uygulamasını bugünden itibaren tekrar aktif etmek zorunda kaldık.

Eski üyelerimiz iyi bilir. Forumda açtığınız bir konuya başka bir üyemiz mesaj yazdığında ya da size  özel mesaj gönderildiğinde, üye olurken kullandığınız mail adresine otomatik olarak e-posta gönderiliyor. Ayrıca forum yönetimi olarak hediyeli etkinliklerle ilgili zaman zaman size bilgilendirme e-postaları gönderiyoruz. Sahte-Geçersiz mail adresleri ile bu mümkün olmamaktadır.

Lütfen forum aktivitesine katılmak için çekingen davranmayın. Bu forumda serbest dalgıçlar ve zıpkın avcıları olarak biz bizeyiz. Bir konuya mesaj yazmak, muhabbeti canladırır. Merak ettiğiniz bir konuda soru-cevap bölümü içerisinde çekinmeden konu açabilirsiniz. Sosyal medyada gördüğünüz bizi ilgilendiren bir konu olursa forumda uygun konu başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Güncel bilgiler içeren aktif ve samimi bir ortam yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Forumda aktif olan zıpkıncı dostlara canı gönülden teşekkür ederim. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 08/07/2020 14:42
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
 

Vay sahtekarlar😂😂😂😂😂😂

 
Gönderildi : 08/07/2020 21:45
ONR6NKOC reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 
Gönderen: @sarimehmet

Vay sahtekarlar😂😂😂😂😂😂

Ortadada sahtekarlık vs yok abi sadece üye olurken sallama e posta adresi yazmış bazı arkadaşlar. Onları uyarmak için konu açmak istedim. Yukarıda detaylı anlattığım gibi bildirim maili gitmez bu arkadaşlara.

 
Gönderildi : 09/07/2020 09:22
ONR6NKOC reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Bileydim bende fake yapardım 😀

 
Gönderildi : 13/07/2020 13:42
Haktan N. and ONR6NKOC reacted
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
 

@ridvan Bende fake kullanıcı adı yapayım bari mesela BourbonCola nasıl? 😆

 
Gönderildi : 12/10/2020 00:21
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 
Gönderen: @dreamdiver

@ridvan Bende fake kullanıcı adı yapayım bari mesela BourbonCola nasıl? 😆

Değiştirelibir 😀 kimse almadan yapalım

 
Gönderildi : 20/10/2020 11:20
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
 

Yaptım bile başka isteyen olursa elimizde single malt, tequila shot, ginfizz, vodkacola ve rakıbeyazpeynir var 😅

 
Gönderildi : 20/10/2020 11:50
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account