Forum Paylaşımları ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Forum Paylaşımları ve Hediyeli Etkinlikler

1 Mesajlar
1 Üyeler
2 Beğeniler
717 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum Ailesi hepinize merhaba. Eski üyelerimiz bilirler. Üyelerimizin "Zıpkıncı Günlüğü" isimli bölümde paylaştıkları av gönderileri arasından bazılarını (belirli kriterlere göre) forum yönetimi olarak seçerek herkese açık bir oylamaya sunuyor ve en çok oyu alan-beğenilen av paylaşımları için forum olarak (dalış malzemeleri için destek sağlayan dostlarımız sayesinde) çeşitli dalış malzemeleri hediyelerimiz oluyordu.

Zıpkıncı Günlüğü bölümünde paylaşılan av gönderileri başta olmak üzere bugünden itibaren forum genelinde yapılan paylaşımlar arasından aşağıdaki konuları içeren gönderiler de çeşitli hediyeler içeren oylamalara dahil edilecektir.

-Zıpkın ve Dalış Malzemeleri ile ilgili ürün incelemeleri ve tanıtımlar içeren paylaşımlar

-Balık ve diğer deniz ürünleri ile ilgili tarifler içeren paylaşımlar

-Zıpkınla balık avı malzemeleri ile ilgili el yapımı & arge çalışmaları içereikli paylaşımlar

-Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avı Teknikleri ile ilgili faydalı bilgiler-tecrübe aktarımı içeren paylaşımlar

-Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avı ile ilgili güncel-haber vb. paylaşımlar.

Sosyal medyadan bağımsız, Serbest dalış ve zıpkın avı ile ilgili en güncel bilgileri barındıran ve oldukça aktif bir zıpkıncı platformu olan Zıpkın Avı Türkiye Foruma üye olan, forumda yeni konu açan ya da açılan konulara mesaj yazan tüm dostlara teşekkür ederiz. Herkese iyi forumlar.

 
Gönderildi : 02/09/2020 14:42
ONR6NKOC and gkhnkck1990 reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account