Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

SUBEA FRD 900 DALIŞ MASKESİ

9 Mesajlar
5 Üyeler
7 Reaksiyonlar
1,699 Görüntüleme
Arda
 Arda
(@xentospy)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Maske konusunda biliyorum denemeden almamak lazım ancak benim farklı bir sorum olacak. 125 CM3 iç hacmi olduğu yazılmış. Size göre bu iç hacim nasıl? Ya da kullanan var mı subea marka?

https://www.decathlon.com.tr/p/serbest-dalis-maskesi-gri-frd-900/_/R-p-306929?mc=8544721&c=GR%C4%B0_MAV%C4%B0

Gönderildi : 05/04/2022 10:50
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Yönetici

Merhaba hacim konusu görüş için etkili fakat maske kauçuk kısımları biraz sert rahatsız edecek gibi  başka marka bakmanız daha sağlıkli olacaktır diye düşünüyorum...

Gönderildi : 05/04/2022 11:33
Arda reaksiyon verdi
Balıkdenizde
(@balikdenizde)
Prof. Üye

Hemen her platformda maskelerin ferrarisi olarak söylenen technisub micromask maskenin neredeyse birebir aynı, yüzünüze uyuyorsa ve rahat kullanabilecekseniz neden olmasın. Bahsettiğim maskenin fiyatı 1000 tl üzerinde ve subea maskeden bu fiyata 4 tane alabiliyorsunuz. Benim de decathlonda gezerken dikkatimi çekmişti. Denemenize mani olacak kadar yüksek bir fiyat değil bence. Kimbilir, o pahalı maskelerden daha rahat edersiniz belki de.

Gönderildi : 05/04/2022 15:43
Arda reaksiyon verdi
Arda
 Arda
(@xentospy)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@onr6nkoc Teşekkürler güzel bilgileriniz için. Dalın sağlıcakla.

Gönderildi : 05/04/2022 16:02
ONR6NKOC reaksiyon verdi
Arda
 Arda
(@xentospy)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@wolfenstein Teşekkürler bilgi aktarımınız için. Bende merak ettim, diğer spor dallarında özellikle de yüzme ve tenis derslerimde hep decathlona ait markalar kullandım. Memnun kaldım. Sanırım bunu da deneyeceğim. Dalın sağlıcakla.

Gönderildi : 05/04/2022 16:04
ONR6NKOC ve Balıkdenizde reaksiyon verdi
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Prof. Üye

Ben bunu denedim aslında iç hacmi az ve silikonlar oda kötü değildi.ozman fiyatı 89 TL di.

Yüzüme tamda oturdu.bence alıp denenebilir.

Gönderildi : 06/04/2022 17:59
Arda reaksiyon verdi
Arda
 Arda
(@xentospy)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@bbatuhan Teşşekkür ederim öneriniz için. Denemeye karar verdim bende. Dalın sağlıcakla.

Gönderildi : 06/04/2022 22:20
EmAy
 EmAy
(@emay)
Usta Üye

Bu maske nasıl beceriyor ise herkezin yüzüne uyuyor 🙂 Omer alien maskeden sonra bunu kullandım,ikisi arasında karşılaştırma yapmak çok adaletli olmaz ancak şunu diyebilirim;Silikonu sert onun dışında hacmine göre görüş gayet iyi.

Gönderildi : 11/04/2022 10:47
Arda reaksiyon verdi
Arda
 Arda
(@xentospy)
Usta Üye
Konuyu Başlatan

@emay Teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için.

Gönderildi : 11/04/2022 10:53
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account