YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
Merhaba mares hf evo 110 havalı zıpkın için basınç ölçümü ile ilgili
en ekonomik şekilde nasıl basınç ölçümü yapabiliriz kolay bir yöntemi var mı acaba
şimdiden teşekkür ederim saygılar...
@dede17 malesef havalı zıpkınlar ülkemiz zıpkıncıları için pek tercih edilen bir zıpkın türü değil. Bu konuda benim de pek bilgim yok. Açtığınız konuyu sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak gönderinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacağım belki havalı zıpkın kullanan birilerinden yorum alabiliriz. İyi forumlar.
@zencuk Malesef yok nerden bulurum mares için uygun olan onuda bilmiyorum
tabi ekomomik olmasıda önemli benim için
@dede17 Scubastrore’da Salvimar marka Manometre mevcut https://www.scubastore.com/scuba-diving/salvimar-mares-pressure-gauge/136025739/p 262₺ ücreti var ve bu fiyat kalitesine göre bence çok iyi, kargo ücreti ile birlikte 400₺ ye maloluyor ama havalı zıpkın kullanıyorsanız bu elinizin altında olması gereken bir alet. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
@ozgur_coskuner_ Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için
@can Çok teşekkür ederim deniyeceğim
@dede17 sizin denemenize gerek yok 🙂 ben hem sosyal medya hesaplarımızdan hemde facedeki en büyük zıpkıncı gruplarında forum gönderinizi paylaştım. Havalı zıpkın tecrübesi olan dostlar yorum yazacaklardır.
@ozgur_coskuner_Ustam hemen yetişmiş yardımda sağolsun 👍