Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Elbise Zıpkın seçimi

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
319 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@mert-zonguldak)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim Elimde 75 lik apnea marka zıpkın var ama gücü yetersiz geliyor bu yüzden 90 lık açık kafa zıpkına geçesim var Zıpkın için bütcem 3k ile 4k arası çok seçenek var çok kararsızım

Elbise konusunda ise Zonguldakta yaşıyorum zonguldak ve Yazın Balıkesir tarafında dalmak istiyorum 5mm yazın beni çok terletirmi emin değilim ve marka olarak da free sub aspendos veya Pescador düşünüyorum bilginize ve deneyiminize ihtiyacım var teşekkürler

Yanıt
1 Yanıt
Alper
Mesajlar: 101
(@alper-aykan)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Aramıza hoş geldin Mert.Eğer kara kıyı,taş altı avlanıyorsan 75’lik zıpkın bence yeterli.Ama biraz daha açıklarda 5-10 metre arası avlanıyorsan 90’lık zıpkına geçmelisin.Dalış kıyafeti içinde yaz aylarında 5 mm elbise bunaltır,3 mm tercih etmelisin.Ben yazın 3 mm pescador kullanıyorum ve gayet memnunum.Tavsiye ederim.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account