Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Cressi Kiowa 90 Açık Kafa Mekanizma Sorunu

5 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
460 Görüntüleme
Mesajlar: 23
Konuyu Başlatan
(@mustafa_53)
Yeni Üye
Katılım : 1 sene önce

Merhaba arkadaşlar  yaklaşık 5 yıldır zıpkınla dalış yapıyorum kullandığım zıpkın Apnea rebel 82 açıkkafa artık bu zıpkın miyadını doldurdu düşüncesiyle Cressi Kiowa 90 lık açık kafa zıpkın aldım. Bu zıpkın boş halde satılıp, kullanıcının  tercihine  göre  modifiye etme imkanı sağlanıyor.Zıpkını denizde henüz denemedim zıpkınla alakalı şöyle bir problem yaşıyorum elimde apnea ve diverman şişler mevcut şişi zıpkına takmak istediğimde kolayca mekanizmaya oturmuyor şişi zıpkına sertçe ard arda vurmak gerekiyor artık handisinde denk gelirse bu şekilde mekanizmaya oturuyor ve şişi tutuyor. Oysa olması gereken şişi mekanizmaya hafifçe bastırıp tık diye oturması değilmi rebelde böyle bi problem kesinlikle yaşamadım dünya markası bir zıpkında böyle olması şaşırtıcı satıcı firmayla konu hakkında görüştüğümde problemin şiş kaynaklı olduğunu söyleyip pek de ilgili davranmadılar.Bu zıpkını kullanan deneyim ve bilgi sahibi olan arkadaşların görüşünü almak istiyorum acaba mekanizma arızalı olabilirmi izleyeceğim yol ne olmalı zıpkını geri iade etmelimiyim sizce.

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
4 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@mustafa_53 merhaba öncelikle foruma hoş geldiniz. Bildiğim kadarıyla eski Cressi zıpkınlar şiş seçerler. Her zıpkın şişi Cressi mekanizmaya uymuyor diye biliyorum. Bu nedenle apnea ve diverman şişler mekanizmayla uyumsuz olabilir. Vura vura şişi mekanizmaya oturtmak pek sağlıklı görünmüyor. Çevrenizde cressi zıpkın kullanan biri varsa orjinal Cressi şişi zıpkında denemekte fayda var. Aklıma gelen ikinci yol tetiğe basılı tutup şişi mekanizmaya oturtmayı deneyin. Şiş mekanizmaya oturunca tetiği bırakıp şiş tam olarak mekanizmaya oturmuşmu diye deneyebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

Yanıt
(@mustafa_53)
Katılım : 1 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 23

@can merhabalar hoşbuldum tetiği basılı tutarakta şişi takmayı defalarca kez denedim yinede şişi mekanizma tutmuyor sorun aynı sertçe vurmadan şişi oturtmanın imkanı yok.Kafamı mekanizmanın arızalı olma düşüncesi kurcalıyor

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@mustafa_53 cressi mekanizmalarla uyumlu olduğu bilinen bir şişle deneme yapmak lazım. Cressi uyumlu bir şişle de mekanizma şiş tutmuyorsa Ancak bu şekilde mekanizma %100 arızalı diyebilirsiniz.

Yanıt
(@mustafa_53)
Katılım : 1 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 23

@can cressi kendi şişini satmak için strateji yapmış demek zıpkınkn şiş seçmesi can sıkıcı olacak gibi duruyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account