Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış kıyafeti nasıl giyilir

4 Mesajlar
4 Üyeler
8 Beğeniler
898 Görüntüleme
Ercan
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@payitaht)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba;

Aranızda yeniyim abiler kardeşler

Bütün herşeyim hazır pazar günü karadenizde dalış yapıcam nasipse

kıyafeti nasıl giyebilirim sabunlu su ile mi giyeyi (zeytinyağı olur mu aklıma geldide)yardımcı olur musunuz rica etsem

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Egemen Atasu
(@marlin)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 42

@payitaht Merhaba ben elbisemi hep denizde ıslatır giyerdim şu an 2lt lik bir şişeye 5 10 pompa arası bebek şampuanı sıkıyorum ve üzerine su ekliyorum şişeyi tam doldurana kadar bazı şampuanların alerji ve kaşıntı yaptığını duymuştum kışın da yanımda ılık/sıcak suyla hazırlanmış şampuanlı su götürüyorum elbiseyi giydikten sonra da suyu boşaltmak önemli yoksa çok çabuk üşürsünüz suya girdikten sonra dik bir şekilde kendinizi 1 metre kadar suyun altına sokarsanız havanın başlığa toplandığını hissedebilirsiniz elinizle bastırarak havayı atabilirsiniz hava boşlukları konforunuzu düşürür

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba aramıza hosgeldin. 1 litre pet şişeye su doldur. İçine calkaladiginda bol kopuk olacak kadar şampuan koy. İlk önce pantolonu iki bacağının bilek kısmından bir elin ile boğ. Bel kısmından hazırladığın şampuanı suyun yarısını dok. Sonra bel kısmınida diğer elinde boğ. Biraz elbiseyi çalkala. Sonra rahatlıkla pantolonu giyebilirsin. aynı şeyi üst içinde tekrarla el bilekleri ve başlık kısmını boğ. Bel kısmından suyu dök. Bel kısmını boğ biraz çalkala .  İlk önce kolları giy sonra beden kısmıni gecirmelisin..

Sağlıcakla dal.

Yanıt
Atmaca210
Mesajlar: 89
(@atmaca210)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Denizde giyerken de elbisenin icine su ala ala giyebilirsin. Once kendini islat. Elbiseyi islat. Biraz suya gir otur. Pantolona suya sok bacagi da sok kaydir giy. Diger bacagi da ayni sekil. Sonra pantolin icine belden su doldur iyice oturt elbiseyi. Elbisenin icinde su varken rahat kayar. Ustu de biraz ugrasir giyersin. Biyundan su alir gigus vucut kismini tam olarak oturtursun. Yag kullanma cikartmak icin ugrasirsin sonra:)

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account