Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

850TL Bütçeye 5mm Jarse Elbise Tavsiyesi

9 Mesajlar
4 Üyeler
9 Reaksiyonlar
1,231 Görüntüleme
Hilmi Çoban
(@hilmicoban33)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

850TL bütçem var 5mm Jarse elbise arıyorum kış için. Apnea-SFT-Labrax Markaları arasında kaldım. Apnea Evolution neoprenin ne olduğunu belli değil ama bazı sitelerde Sheico diyorlar. SFT ise Jako kumaş kullanıyor kullananlar memnunum diyor. Labrax markası da yazmamış hangi kumaş olduğunu. Siz hangi markayı tavsiye edersiniz. Kara kıyı ve 0-15 Metre aralığında av yapacağım.

Gönderildi : 18/09/2020 03:18
Emir.ismail
(@emir-ismail-67)
Kıdemli Üye

Hydra al oda jako.

Gönderildi : 18/09/2020 14:02
Hilmi Çoban reaksiyon verdi
Hilmi Çoban
(@hilmicoban33)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@emir-ismail-67 850 Liraya bulabilir miyim acaba ? birkaç siteye baktım da 1000 lira altına bulamadım 🙁

Gönderildi : 18/09/2020 14:06
Barracuda
(@can)
Yönetici

@hilmicoban33 bu zamanda herkes birilerine bir malzeme yaptırıp üstüne markasını basıp geçiyor. Kimin gerçerkte ne kullandığı kime ne yaptrdığı belli değil.

Bütçe mevzusu mühim. Bütçenize uygun Benim güvendiğim ve çevremdeki zıpkıncıların tercihleri  ve olumlu yorumları doğrultusunda jakboeno yada freesub markalarının yamomoto serisi elbiselerini tercih etmenizi öneririm.

Gönderildi : 18/09/2020 16:35
moguzcan ve Hilmi Çoban reaksiyon verdi
Hilmi Çoban
(@hilmicoban33)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@can Dediğiniz çok doğru aynı yerden çıkıyor sadece marka değişik. Daha önceden 3mm yazlık Jarsem zaten Jak Bueno yeni seri Yamamoto aldım çok memnun kaldım ama aldığımda fiyatı uygundu şimdi Döviz artınca onlarında fiyatı çok arttı malesef öğrenci olunca bütçe sıkıntılı oluyor biraz. Bakıyorum ama 850 lira civarına da bulamadım bu markalardan başka 🙂

Gönderildi : 18/09/2020 19:06
Barracuda reaksiyon verdi
Barracuda
(@can)
Yönetici

@hilmicoban33 siz yazınca baktım jakboeno yamamoto 950 tl olmuş. Dalış malzemeleri ateş pahası. Vay halimize diyorum.

Gönderildi : 18/09/2020 21:20
Hilmi Çoban ve moguzcan reaksiyon verdi
moguzcan
(@moguzcan)
Prof. Üye

artık 3 rakamlı fiyatlarla malzeme alabilmek tarihe karışacak gibi.

Gönderildi : 18/09/2020 21:34
Barracuda ve Hilmi Çoban reaksiyon verdi
Hilmi Çoban
(@hilmicoban33)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@can Evet Ben 3mm Yamamoto aldığımda 610 liraya almıştım. Ama fiyatlar o kadar artmış ki üzülerek başka markalara bakmaya karar verdim.

Gönderildi : 18/09/2020 23:10
Barracuda reaksiyon verdi
Hilmi Çoban
(@hilmicoban33)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan

@moguzcan Kesinlikle hatta tarihe karıştı diyebiliriz özellikle bilindik markalar ve kaliteli ürünler için.

Gönderildi : 18/09/2020 23:10
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account