Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Huawei Watch GT3 Pro dalış modu

3 Mesajlar
3 Üyeler
2 Beğeniler
887 Görüntüleme
EmAy
 EmAy
(@emay)
Mesajlar: 91
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar Merhaba,

Huawei'nin  Watch GT3 Pro modelini alıp kullanan varmı? Saati aldım henüz dalış modunu tecrübe etmedim.

 
Gönderildi : 07/03/2023 19:57
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba @emay saatinizi güle güle kullanın. Daha alıp kullanmadım  fakat takip ettigim bir saat İlerleyen zamanlarda bende düşünebilirim. Fakat şu an onceligim elbiseden yana. GT3 un dalıs modunu bende gördüm aslında daha bu modu GT 2 de beklemedim değil açıkcasi bir çok spordan daha bir performans verecegi aşikardi aslında dalış modu olması.  Bazı özellikleri serbest dalış modunu kısıtlıyor bana soracak olursaniz. 30m su gecirmezlik  biz zipkincilar için yeterli olabilir fakat serbest dalış yapanlar için bana yeterli gelmedi (biraz daha profesyonel düşünülebilird derinlik olarak)

 
Gönderildi : 07/03/2023 21:02
kaanc and EmAy reacted
Atmaca210
(@atmaca210)
Mesajlar: 89
Yeni Üye
 

Merhaba,

Ben bu saati gecen sene aldim. Dalista ve gunluk olarak kullanmaktayim. Gunluk kullanimda 10 gun kadar, dalista ise 5 6 saat civari sarji dayaniyor. Rakamlar buyuk, ekran parlak. Dalis moduna gectiginde ekran surekli acik kaliyor, ac kapat yapip sarji koruyayim yapamiyorsunuz. Olcumleri dogru. Arkadaslarin dalis saatleriyle karsilastirdik ve ayni derinligi olcuyor. Sure, derinlik, nefes tutma, nefeslenme uyarilarini ayarlayabiliyorsun. Sesli veya titresimli uyari veriyor. Kayisini biraz kisa tutmuslar dalis icin bence. Malum elbisenin uzerine takiyoruz. Ben son centikte kullaniyorum. Dalis verilerini telefondan ve saatten gorebiliyorsun sonrasinda. Saate bir de seffaf plastik koruma kilif aldim carpmalara karsi. Sonuc olarak kullanisli oldugunu dusunuyorum. Bi dalis saati kadar saglam ve teknik degildir tabi ama ekran goruntusu guzel. Hem gunluk hem dalis icin kullanilabilmesi de bi avantaj. Bir de dalis esnasinda dalis modunu actiginda saatin baska ozelliklerini kullanamiyorsun. Dalis ozelliginden cikman lazim, sonra tekrar baslatman gerekiyor. Tabi bunun icin de eldiveni cikarmak gerekiyor.

 
Gönderildi : 06/04/2023 04:00
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account