Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

Eşkina Güveç

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Reaksiyonlar
3,025 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 802
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Tarifi farklı balıklarda da deneyebilirsiniz. Öncelikli malzememiz tabiki eşkina balığı daha önceki kikla tava başlığında anlatıldığı şekilde balıkların derileri yüzülür. Filetolar kılçıksız şekilde çıkartılarak kuşbaşı halinde doğranır. Doğranan balık parçalarının üzerine zeytin yağı ve kıyılmış sarımsaklar konarak iyice yedirilir. Üzeri streçlenerek bir süre dinlenmeye bırakılır.

Domates, biber, soğan, mantar tercihe göre ekstra farklı sebzeler doğranarak bir tavada kavrulurken farklı bir tavada balıklarda kavrulur. Bir süre sonra malzemeler birleştirilerek karıştırılır.

Tüm malzeme kıvamını bulduğunda (yarı pişmiş haldeyken) güveç kaselerine tereyağı ile paylaştırılır. Üzerlerine kaşar konularak fırına sürülür.

Buzzzzz gibi soğuk bir şeyler eşliğinde gömülür. Afiyet olsun 🍺

 
Gönderildi : 11/04/2020 20:31
kaancalam ve Barracuda reaksiyon verdi
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2760
Yönetici
 

Bu tarıfı biraz erken paylaşmış olsaydın bugün löp löp kofana fletosuyla tarifi deneyebilirdim😥  bidahaki sefere artık👍 tarif süper eline sağlık

 
Gönderildi : 11/04/2020 21:10
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account