YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
Tarifi farklı balıklarda da deneyebilirsiniz. Öncelikli malzememiz tabiki eşkina balığı daha önceki kikla tava başlığında anlatıldığı şekilde balıkların derileri yüzülür. Filetolar kılçıksız şekilde çıkartılarak kuşbaşı halinde doğranır. Doğranan balık parçalarının üzerine zeytin yağı ve kıyılmış sarımsaklar konarak iyice yedirilir. Üzeri streçlenerek bir süre dinlenmeye bırakılır.
Domates, biber, soğan, mantar tercihe göre ekstra farklı sebzeler doğranarak bir tavada kavrulurken farklı bir tavada balıklarda kavrulur. Bir süre sonra malzemeler birleştirilerek karıştırılır.
Tüm malzeme kıvamını bulduğunda (yarı pişmiş haldeyken) güveç kaselerine tereyağı ile paylaştırılır. Üzerlerine kaşar konularak fırına sürülür.
Buzzzzz gibi soğuk bir şeyler eşliğinde gömülür. Afiyet olsun 🍺
Bu tarıfı biraz erken paylaşmış olsaydın bugün löp löp kofana fletosuyla tarifi deneyebilirdim😥 bidahaki sefere artık👍 tarif süper eline sağlık