Görüntü kayıt cihaz...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Görüntü kayıt cihazı

6 Mesajlar
4 Üyeler
3 Beğeniler
792 Görüntüleme
sezerenturk
Mesajlar: 122
Konuyu Başlatan
(@sezerenturk)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

Arkadaşlar merhaba,

2 senedir serbest dalış ve zıpkın avını öğrenmeye devam ediyorum. Su altında gördüğüm güzellikleri görüntülemek istiyorum. Zıpkına takılabilen yada daha kullanışlı olabilecek, su altında güzel görüntü kaydeden bir cihaz arıyorum. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Fiyat-kalite oranı yüksek, aynı zamanda ekonomik bir kamera önerebilir misiniz ?

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
4 Adet Yanıt Var
Batuhan Furtana
(@aquaholic)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 15

@sezerenturk Merhabalar. Kendi kullandığım cihazdan örnek vereyim. GoPro Hero 7 Black kullanıyorum, gayet güzel görüntüler alıyorum. Boyut olarakta diğer modeller gibi çok yer kaplamıyor.

Biraz daha uygun fiyatlı arıyorsanız, Hero 5,6,7 black modellerini ikinci el takip edebilirsiniz. Daha da düşük bütçeli derseniz Hero 3 ve 4 modelleri de güzel sonuç vermektedir fakat bu cihazlar eski modeller olduğu için ikinci el alırken dikkat edilmesi gerekir.

Yanıt
sezerenturk
(@sezerenturk)
Katılım : 4 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 122

@aquaholic Ürünü inceledim ancak fiyatı biraz fazla yüksek geldi benim bütçeme. Biraz daha uygun bir şeyler bakacağım sanırım ama takip listesine aldım.

Yanıt
sezerenturk
(@sezerenturk)
Katılım : 4 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 122

@Can

Ürünü inceledim, sanırım kampanyasını takip edeceğim. Yalnız SJ cam icon pro da 16 mp diyor, js 6 da 12 mp diyor. İki kaf fiyat farkı var aralarında. Piksel mevzusu kafama takıldı. İyi bi araştırayım.

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@sezerenturk fiyat-performans olarak sjcam markasının kameralarını önerebilirim. Ben sj6 Legend kamerayı yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Youtube Kanalımdaki videoları Hd ayarda izleyerek görüntü kalitesi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Ayrıca forumdaki Dalış Kameraları isimli bölümdeki Sualtı Kamera Tavsiyesi isimli konuya göz atmanızı tavsiye ederim.

Yanıt
Fatih Gündogan
Mesajlar: 3
(@fatar)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba, yeni başladım dalışa ve bir hevesle bende aldım sualtı kamerasi,forumda ve internet üzerinde yapmış olduğum araştırmalar sonucunda güzel bir fiyat performans ürünü olan SJ CAM Ion Series Carbon modelini almaya karar verdim.Bir ay kadar önce trendyoldan indirim denk getirip 400lira gibi guzel bir fiyata aldım. Daha ucuza ürünler var fakat açıkçası beni pek tatmin etmediler. Sj Cam ise sunmuş olduğu beklentiyi tam anlamıyla karşılayan bir ürün.  Yazıyı uzatmak istemediğim için özellikleri kısmına girmiyorum google üzerinden ayrıntılari araştırabilirsiniz, ürün sunmuş olduğu özellikleri tam anlamıyla karşılıyor. Problem yaşadığım tek sorun zıpkına bağlama kısmı oldu.Metal bağlantı aparatları 100-150 Tl civarinda satıldığı için vermek istemedim açıkcası,bende aşağıdaki gidon bağlantı aparatını

Screenshot 2020 10 08 15 00 28

aldım 'zıpkın av teknikleri' youtube kanalında bununla ilgili bir video var bende ordan gördüm zaten, aparatım geldi kameram geldi fakat birtürlü uyduramadım aparatı, taktığımda kamera yan duruyordu zıpkına pararel durduramiyordum sebebi, sj cam in icerisinden iki cesit baglanti aparti cikiyor birisi kask baglanti aparati biriside tripod baglantisi icin bu iki aparatta yeterli olmuyor ekstradan bir J Hook

Screenshot 2020 10 08 15 22 00

gerekiyor ben onuda almadım. Ve görseldeki gibi yaptım işimi görüyor

20201008 152406

Herhangi bir sorun olmuyor fakat ne yaparsam yapayım bir sure sonra somun ve vidalar galvaniz olduğu icin paslanma yapacak bu durum düşünüldüğünde orjinal aparatı kullanmak daha iyi olabilirdi.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account