Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

MARMARA BÖLGESİ / BADİ

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
76 Görüntüleme
Mesajlar: 4
Konuyu Başlatan
(@evrenturk)
Yeni Üye
Katılım : 1 ay önce

Merhaba. İstanbuldan katıldım aranıza. Ekipman vs. şuan hiç bir şeyim yok ancak alacağım. İstanbulda dalışa gidip tecrübe edineceğim bir badi arıyorum kendime. Bu hobinin facebook, whatsapp vs. grubu var mı?

Yanıt
1 Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Biz WhatsApp gruplarından ziyade bilginin kalıcı olmasını istediğimiz için WhatsApp gurubu kullanmıyoruz.

Sizden sonra gelecek olan üyelerimiz de sizinle aynı sorunlarla karşılaşabilir bu sorunlarin çözümlerine forumda kolayca ulaşabilsin diye  sorunlarınızı dalış ile alakali ne olursa olsun  burada paylaşabilirsiniz

Ben yada diğer yönetici arkadaşlar yada Forum üyeleri seve seve cevaplayacaklardir

Sağlıcakla dalin.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account