Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için  spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Dalış Elbisesi

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Reaksiyonlar
1,123 Görüntüleme
(@keretos)
Mesajlar: 7
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Yazın zıpkınla avlanmak için dalış elbisesi gerekli mi?

 
Gönderildi : 26/10/2020 21:28
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Prof. Üye
 

@keretos evet gereklidir, elbise sadece soğuktan değil, dipte sizi kayaların ve deniz kabuklularının kesik ve çiziklerinden, denizanası, denizçıyanı vb. zehirli deniz canlılarına temastan, hava sıcak dahi olsa uzun süreli avlarda oluşan ısı kaybından, su üstünde yüzüşlerde de güneş yanıklarından korur. Yaz için 2-3.5 mm. arası elbise alabilirsiniz.

 
Gönderildi : 26/10/2020 23:37
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Prof. Üye
 

Bu arada foruma hoş geldiniz, lütfen imza bölümüne isim, yaş ve şehir bilgilerini yazınız.

 
Gönderildi : 26/10/2020 23:39
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account