Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Burun estetiginden sonra dalış

4 Mesajlar
4 Üyeler
0 Beğeniler
294 Görüntüleme
Mesajlar: 12
 Iso
Konuyu Başlatan
(@iso)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce
  • Burun estetiği oldum ve şuan 6 ayımdayım ama hala dokunmaya ve oynatmaya çekiniyorum dalış yapabilirsin dedi doktor ama ben çekiniyorum daha önce bir deneyimi olan var mı ?birde dalış maskesi onerirmisiniz?
Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Hasanhiz
Mesajlar: 16
(@hasanhiz)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Ben daha önce bu konuyu sormuştum. Birisi estetik ameliyatı olduğunu ancak 1 senedir dalış yapmadığını söylemişti.

Yanıt
2000watt
Mesajlar: 142
(@2000watt)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

6 aydan sonra sorun yok diye hatırlıyorum. Ben de kemik eğriliği için burun ameliyatı olmuştum. Fakat o zamanlar dalışa başlamamıştım.

Yanıt
Wolfenstein
Mesajlar: 293
(@wolfenstein)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Bu senin operasyonunun boyutları ile ilgili bir durum olduğundan hiç kimse bu konuda seni teşfik ya da men edecek bir öneride bulunmamalıdır. En doğru kararı yine seni ameliyat eden hekimin verebilir ki o da zaten dalabilirsin demiş. Endişelenmeni gerektiren bir şey olduğunu sanmıyorum, dikkatlice ve burnunu bir yerlere çarpmadan elbetteki ameliyat öncesi aktivitelerine dönebilirsin.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account