Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

balık muhafaza

3 Mesajlar
3 Üyeler
3 Beğeniler
292 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@apnea)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

merhaba . zıpkınla balık avı sporuna yeni başladım ve dün 3 dalışımı yaptım ve 2 tane kefal vurdum ve bu kefalleri poşete koyup bagaja koydum eve gittim eve gittiğimde balıklar bozulmuştu . Balıkları nasıl taşıyacağımı bilmiyorum yarıdım edermisiniz

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba

Zincir marketler de satılan oto termosu buzluklar var mavi renkli genelde ondan temin edebilirsin. Şimdi havalar sıcak malum posete de koyunca balık iyice pişmiş oluyor gidene kadar yolda uzaksa...

Yanıt
motovet
Mesajlar: 96
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba, ava giderken arabada mutlaka termos buzluk oluyor ve içinde de buz aküleri. Avdan sonra, balıkların içini ve pullarını denizde temizliyorum. Tatlı su ile kesinlikle yıkamıyorum. En son deniz suyu ile durulayıp temiz buzdolabı poşetine koyuyorum. Bu şekilde termos buzluğun içine bırakıyorum.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account