Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Herkese selamlar,
Diverman divermaster 90 cm 6.5mm şiş ve primeline 14mm tek lastik ile kullanıyorum. Dalış derinliklerim 5-10 m arasında bunu 10-15 e kadar bu sezon çıkartmak istiyorum. Dalış meralarım değişiyor bazen kuzey Ege bazen güney bazen de Marmara da dalış yapmayı planlıyorum. Bu nedenle bana uygun bir kombinasyon arayışındayım. Kullanıp performansından memnun kaldığınız tüfeğime uygun lastik önerilerinde bulunabilir misiniz?
Bütün ustalarımıza ve ağabeylerimize selamlar. Dalın sağlıcakla.
@officerofwatch Selamlar.Yine tek lastik kullanacaksanız 17 veya 17,5 mm primeline veya pathos tnt kullanabilirsin.Çift lastik kullanacağım dersen çift 16 mm yine aynı markaları kullanmanı öneririm.
@alper-aykan değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Bir ustamla görüştüm oda bana çift 14 lük imrozsub önerdi onu kullandınız mı?
@officerofwatch İmrozsub lastik hiç kullanmadım.Zıpkını Şu an çift lastiklimi kullanıyorsunuz?Eğer çift lastik kullanıyorsanız yine 14 mm’lik lastik almanızın bir anlamı yok,kullanmaya devam edin bence.Bildiğim kadarıyla imrozsub’ın 14 mm’lik lastikleri yok
Merhaba. İmrozsubta 14.5mm lastik mevcut. Yalnız bazı lastikleri sert imrozsub lastik aayi düşünürseniz yumuşak lastik istediğinizi belirtin. Gri/ siyah geçen lastiği bana sert geldi. Reflex olan biraz daha yumuşak ve atışları basarili
Pathos anaconda TNT ler yumuşak ve atışları güzel lastikler pathoslari da deneyebilirsiniz.. sağlıcakla Dalin.
Benim de bir kaç gün pc erisimim olmayacak telimde arıza yaptı mesajlara bir kaç gun geç cevap verebilirim tekrardan sağlıcakla Dalin.
@alper-aykan hayır şuan tek 14 üstünde gelen lastikle kullanıyorum. Bende yok diye biliyordum ama varmış 😂
@onr6nkoc Değerli yorumunuz için teşekkürler. 14.5 mm gri imrozsub siparişi vermiştim. Sertlik konusundaki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim soracağım.
@officerofwatch Bütçeniz el veriyorsa,komple zıpkını değiştirseniz aslında 😀
@alper-aykan bir sonraki sezon ds hunter yada salvimar düşünüyorum bu sezonu da çıkaralım beraber yeter 😂