Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

çift kombinasyon

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
339 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@furkan35)
Yeni Üye
Katılım : 8 ay önce

apnea rebel 90 açık kafa kullanıyorum,üstünde 6.5mm şiş var.çift 14mm lastik için hangi lastik markasını  kullanmalıyım ve lastikler kaç cm olmalı

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Mesajlar: 3
(@tolgahan)
Yeni Üye
Katılım : 9 ay önce

Merhaba @furkan35. Kombinasyon oluşturma konusunda çok deneyimim yok ama iki yıl kadar bir süre 90 lık rebel açık kafa kullandım. Üzerine çift 14,5 sigalsub reactive lastikle kombine ettim. Çok memnun kaldım. belki diğer arkadaşlar farklı lastikler de önerebilirler. Tabi tercih ve bütçe senin. Lastik boyuna gelince şişin markası, finlerin deliklere mesafesi de hesaplama için önemli. Başlangıçta dağa taşa atış yaptığım için orjinal şişi yamultmuştum o yüzden ben üzerinde diverman 130 cm 6.5 mm şiş kullanıyordum. delik fin mesafeleri yanlış hatırlamıyorsam 94 cm- 98,5 cm idi. 3,2 katsayı ile hesapladığında 55,5-58,5 gibi bir lastik boyu çıkıyor. tabi başta söylediğim gibi şişin farklı ise veya farklı kombinasyonlar, katsayılar denemek istiyorsan forumda lastik hesaplamaları ile ilgili çok faydalı yazılar ve videolar var onlara bakmanı öneririm.

Yanıt
1 Yanıt
(@furkan35)
Katılım : 8 ay önce

Yeni Üye
Mesajlar: 2

@tolgahan teşekkürler

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account