Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Aslan balığı yaralanması

5 Mesajlar
4 Üyeler
8 Beğeniler
309 Görüntüleme
(@dervis)
Mesajlar: 4
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar aranıza hem  yeni katılmış hemde dalmaya 7 Veya 8 aydır başlamış biri olarak hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ben deprem bölgesi Hatay dan aranızda yım. Konuyu uzatmamak adına. Yaşadığımız felaketi atlata bilmek adına yani kafam bira dağılsın diye bu spora başladım. 42 yaşındayım. Sanırım biraz geç ama zevk alıyorum dalınca. Derdimi sıkıntımı unutuyorum. Daha fazla uzatmadan. Dün bir aslan balığı vurdum. Birazda dikkatsizlik sonucu dikenlerini temizlemeye çalışırken ne yazık ki beni soktu. İnanılmaz bir yanma ve parmağım kopacak mış gibi bir ağrı hissettim. Çıkacağım yere çok uzaklaşmış olduğum için yaklaşık 2 saat kadar yüzmek zorunda kaldım. Tabi bundan önce balık beni sokunca elimde ki balık çağırıcı nin ipini parmağımın üstünden bir kaç defa dolayarak parmağımı boğdum. Böylece zehrin yayılmasını önlediğimi düşünüyorum. Çok fazla okuyup dalış videosu izlediğimden sıcak suyla yıkanması gerektiğini biliyorum ama imkan olmadığından birşey yapamadım ve 2 saatten fazla bir süre sonra acile kendimi attım. Tabi zehir serbest kalınca ağrı tüm kolumu tutmaya başladı. İnanılmaz bir acı anlatamam. Sonra acilde serumlar ilaçlar vs yapıldıktan yaklaşık 2 saat sonra yavaş yavaş ağrım geçti. Birazda gözetim altında kaldıktan sonra taburcu oldum. Tabi bunların hepsi birer tecrübe. Sizinle paylaşip olabilecek kötü şeylerin önüne geçmek adına bilinçlendirmek istedim. Hepinize sağlıklı dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 25/11/2023 20:21
kaanc, Ali S., 2000watt and 1 people reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldiniz. deprem bölgesinde çok zor ve acı günler atlattiniz. Bir çok insanda kapanmayacak yaralar açıldı. Kimi yaralarını sarmaya çalışıyor kimi yaralarını toprağa gömmek zorunda kaldı.

Aslan balığı sokması için tekrardan geçmiş olsun. Çok iyi bir hobi seçmişsiniz kendinize diğer sporlara nazaran daha fazla kafa dağıtıyor insana enerji veriyor.  Tekrardan geçmiş olsun sağlıcakla dalin

 
Gönderildi : 25/11/2023 20:36
SurviveBaba and 2000watt reacted
(@dervis)
Mesajlar: 4
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Çok teşekkür ederim çok sağolun. Allah bu ülkenin hiçbir evladına inşallah bu acıyı yaşatmasın.

 
Gönderildi : 25/11/2023 20:40
kaanc and Wolfenstein reacted
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 293
Üye
 

Geçmiş olsun. Aklınızda bulunsun, amonyak çişinizde bolca bulunur ve sıcaktır. 🙂 Böyle durumlarda işemekten çekinmeyin. Şaka yaptığımı düşünürseniz araştırın lütfen. Aramıza hoş geldiniz..

 
Gönderildi : 21/12/2023 08:07
kaanc
(@kaanc)
Mesajlar: 59
Yeni Üye
 

Çok geçmiş olsun, aslan balığının en acılı kısmını yaşamışsınız artık bir daha sorun yaşamazsınız. Aslan balığı konusunda dikkatli olunması gereken en önemli nokta vurduktan sonra hareketsiz kalsa da ölmediğini bilmek, ve mümkün olduğunca uzak tutarak, makasla dikenleri etkisiz hale getirmek, bıçakla hiç uğraşmamak.

 
Gönderildi : 21/12/2023 08:13
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account