YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
@zencuk meramı (Hollandalı site 😀 ) deşifre etmem dermişin paylaşayım ama size yaramaz sadece SCUBA malzemesi satıyor. https://www.lucasdivestore.com/en/
Bugün el fenerim düşmüş yüzerken , yarın bakarak olcam, bulamazsam imrozun müşterisiyim, PTT kargoyla yollarsin bana alicanteye
ilan güncel, ürün satıştadır.
İNDİRİM : FİYAT DÜŞTÜ 480 TL
Haktan abi dün bakındım ama bnm feneri bulamadım, taş altında iki de çok büyük balık kaçırdım fenersizlikden , bu fenerle tavşan yaparmiyim sargozu, eskinayi?
@ozkancab satıyorum bende heö scubada gece dalışında hem zıpkında kullanılacak fener alacağım ama sen yurtdışındasın varmı Türkiye de gönderenileceğim bir adresin yada yakının
biraz kargo ucretlerine , yerine getirilmesi gereken evrak teffaratuna baktim, sizin feneri almayi cok istiyorum ama gumruk bedeli, ugrasmasi fln , malesef beni vazgecirdi.Bizim kasabanin dukkanindan biseyler bakcam artik.Daha c4 lerin ayakliklari gelmedi, dukkan sahibi bana kendi paletlerini odunc verdi , c4 gelene kadar.