YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
Elimdeki 2 Marlin'den birisini fazla olduğu için satıyorum. Ürün sıfırdır ve suya girmemiş üründür. Normal Marlin in komninasyonundan güçlendirilmiştir. Özel üretim Yunan malı olup bu boy özel siparişle 2/3 ayda teslim edilmektedir.
Zıpkının üzerinde isim yazmakta olup asetonla silinebilir yada beraber göndereceğim GoPro veya diğer stickerlardan istediğinizi yapıştırıp kapatabilirsiniz. Ürünün toplam liste fiyatı 10.000 TL dır. KAÇMAZ FIRSAT ALTIN DEĞERİNDE TÜRÜNÜN EN İYİSİ...
Fiyat : 4.600 TL
El Greco Marlin 80 HYBRİD
Malzeme : Teak ve Carbon
Renk : Beyaz
Makara Meandros No:2
İp SeacSub : 1,00 mm 50m SK75 PU Dyneema 150 kg
Lastik : 2 adet Sigal 16mm Reactive
Şiş : 1,20m 6,5mm XT Diving Kamax
Liste Fiyatı : 9.300 TL
Meandros makara 540 TL
Seacsub SK75 PU Dyneema 380 TL
Bu arada fotoğraflar stok fotolarımda olup daha önce tanıtımda kullandığım ürün fotoları ile aynıdır. Ürün Kesinlikle sıfır ve suya girmemiş üründür.
Ürün 2021 modeldir 2011 değil 🙂
Ürün 2021 modeldir 2011 değil 🙂
2011 yapım 2021 trafiğe çıkış olarak düzeltildi 😋
@zencuk 🤣 🤣 🤣 birde doğan görünümlü şahin vardı değilmi
HAFTA SONU FIRSATI : 4300 TL
İlk defa duyuyorum, nereye sokuyor abi 🤣 🤣 karbondur inşallah 😜 😜
@dreamdiver abi beni yoruyosun ne var ne yok peşin söyle de ona göre vaziyet alaym.
@oral-barut ya asıl bir marka bana yeni model zıpkınını gönderecek onu burada @can yarışma filan yapıp birisine hediye etsin, hele bir gelsinde ...
@dreamdiver önce ben önce ben alo dedin mi 12 dk ya senin evdeyim bak vallahi ararın 155 i bomba diye ihbar ederim 🙂
@oral-barut sana gelmez o yerli marka ahşap, belutec çilere elgreco culara yok 🤣 🤣 🤣 Sana ne vereceğiz biliyosun sen.
@oral-barut sana gelmez o yerli marka ahşap, belutec çilere elgreco culara yok 🤣 🤣 🤣 Sana ne vereceğiz biliyosun sen.
Onu kızılcık zopası paklar ben vericem onu ona 🤣 Buarada az önce yarışma yaptık ben kazandım DM den kargo bilgilerini gönderiyorum 😝 😝 Çabuk admin gelmeden @can 🤣
@dreamdiver yerli ahşaplarımızda çok başarılı,benimde aklıma yatan var takipliyorum.
@zencuk abi kızılcık ne teak filan olsun lütfen rica edicem 🙂
@oral-barut sana 120 lik carbon kızılcık hibrit sopa 🤣 🤣 🤣
@oral-barut ya asıl bir marka bana yeni model zıpkınını gönderecek onu burada @can yarışma filan yapıp birisine hediye etsin, hele bir gelsinde ...
Süper olur hocam 🙂 Güzel bir yarışma formatı belirleriz Eğlenceli ve heyecanlı bir etkinlik gerçekleştirirz 🙂
Onu kızılcık zopası paklar ben vericem onu ona 🤣 Buarada az önce yarışma yaptık ben kazandım DM den kargo bilgilerini gönderiyorum 😝 😝 Çabuk admin gelmeden @can 🤣
şşşşt belki konulara hızlı yanıt vermiyorum ama bütün mesajları takipteyim 🙂 çökme tüfeğe hemen 😀
@onr6nkoc foruma hareket gelsin, bu haftasonu yeni kampanya var 🙂
selamlar. elinizde bu markanın daha uzun tüfekleri vardı diye hatırlıyorum. bunları kullandınız mı? kullanıyor musunuz? ve en önemli soru; bunlardan birini satmayı düşünüyor musunuz?
🤓
@onr6nkoc foruma hareket gelsin, bu haftasonu yeni kampanya var 🙂
selamlar. elinizde bu markanın daha uzun tüfekleri vardı diye hatırlıyorum. bunları kullandınız mı? kullanıyor musunuz? ve en önemli soru; bunlardan birini satmayı düşünüyor musunuz?
🤓
Selam abi.Geçenlerde ElGreco Marlin 110 Hybrid satıldı.
hayırlısı diyelim o zaman 🙂 iyi ki de satılmış, yoksa kredi mredi çekip alayım derdim
@trofesor abi isminin altında palaz malaz bişey demiş noluyo o 😍
palaz en sevdiğim balık 🙂 palaz varsa trofesi de vardır
Gökhan abi foruma uğramıyor demek 😊 Mesaj sayısı falan yerlerde forumdaki aktivitesi zayıf demek 😁
KUTSAL CUMA İNDİRİM ...
FU FIRSAT BİRDAHA GELMEZ, SAPANLA SU TABANCASIYLA AVLANMAKTAN BIKANLARA, satıldıktan sonra yok Hocam sende bir ara bir El Greco vardı demeyin, BUDAK fiyatına nerdeyse ... Boyuna bakmayın, gücüne bakın, Grida, Akya, Sinarit avlıyor Stephen Cube bu kombinasyonla, kıvrak, atak manevrası kolay dengeli, güçlü...
EL GRECO MARLIN HYBRID SADECE 4100 TURKISH LIRA (Kargo alıcıya ait, paketleme kargolama bana aittir :)) Kredi Kartına Mail Order imkanı vardır.
Fazla söze gerek yok, bu BABANIZIN 80'lik tüfeği değil bir MARLIN 80 bu, aynası iştir zıpkının demiş atalarımız, vurdukları vuracaklarınızın teminatıdır. Ne reklam yaptım be yaa 🤣 🤣 🤣
DÜNYA SPEARO'larından ElGreco Marlin 80 avları :
Pazar indirimi... 3.999,99 TL
FULL KOMBİNASYON NAKİT FİYATIDIR. KARGO ALICIYA AİTTİR.
Gökhan abi foruma uğramıyor demek 😊 Mesaj sayısı falan yerlerde forumdaki aktivitesi zayıf demek 😁
Gökhan abi en aktiv zıpkıncılardan biridir camiada hem klavyesi hem zıpkını kuvvetlidir 😀