Pescador Carbon Pow...

Bildirimler
Tümünü Sil

YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.

iletisim@spearfishingturkey.com

Pescador Carbon Power 110 (Çift Lastik + Makaralı)

4 Mesajlar
2 Üyeler
2 Reaksiyonlar
2,645 Görüntüleme
hasanbkoc
(@hasanbkoc)
Üye Palazı
Konuyu Başlatan

Kaliteli bir Portekiz markası olan Pescador markasının Carbon Power modeli olan 110 'luk zıpkınımı, roi zıpkın alacağım için satmaya karar verdim. 3 ay kullanılmasına rağmen hiç bir sorunu yoktur, tertemizdir ve yeni gibidir. Çift 16mm Primline Power Lastik ile donatılmakla beraber,  Pescador Makarası ve Dyneema makara ipi de üzerinde kurulu haldedir. Tetiği ve tetik mekanizması tamamen kromdur. Klipsli ve Fırdöndü lü Şok lastiği de üzerinde bulunmaktadır. Ergonomik elciğe sahiptir. Ele tam anlamıyla kılçıksız bir şekilde oturmaktadır. 52 Hrc sertliğinde ve 6.5mm kalınlığında şişe sahiptir. Kobra kafası ile lastiklerin ipini çözmeden lastik sök tak kolaylığı sağlamaktadır

İddia ediyorum ki, 110 luk ve Karbon bir tüfek arıyorsanız bundan daha temiz ve ucuzunu bulamazsınız

Fiyat: 1250

Gönderildi : 14/11/2021 21:36
Alper ve gkhnkck1990 reaksiyon verdi
Alper
(@alper-aykan)
Prof. Üye

Merhaba,ivedi şekilde satmanız dileğiyle.Zıpkın kendinden şiş kanallımı,şiş ve makara ipi uzunluğu nedir?Gövde yarı kalamar gövdemi.Şimdiden teşekkür ederim.

Gönderildi : 15/11/2021 21:55
Alper
(@alper-aykan)
Prof. Üye

@hasanbkoc Merhaba,ivedi şekilde satmanız dileğiyle.Zıpkın kendinden şiş kanallımı,şiş ve makara ipi uzunluğu nedir?Gövde yarı kalamar gövdemi.Şimdiden teşekkür ederim.

Gönderildi : 15/11/2021 22:08
hasanbkoc
(@hasanbkoc)
Üye Palazı
Konuyu Başlatan

@alper-aykan Ben teşekkür ederim, evet kendinden şiş kanallı, 6.5 mm şiş 120cm, makara ipi sanırsam 30 metreydi 50 de olabilir tam hatırlamıyorum yalan olmasın, gövde ise yarı kalamar.

Gönderildi : 15/11/2021 23:56
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account