Mares Cyrano 1.1 70...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Mares Cyrano 1.1 70 Cm Havalı Zıpkın

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
2,204 Görüntüleme
Mesajlar: 26
Konuyu Başlatan
(@ozgur-alay)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Marmara ve Karadeniz'de agaşon ve taş altı avcılığı ve Ege'de de taş altı avcılığı amacıyla aldığım ve çok az kullandığım bir tüfektir. Üzerinde Mares Spiro 65 makara, makaraya sarılı Sigal dynema yeşil ip var. Tahmini ip uzunluğu 30-40 metre arası. Barometresi, yedek şişleri (hiç kullanılmamış üzerinde etiket olanlar, yada birkaç kez kullanılanlar), pompası, kamera bağlantı aparatı, yedek şiş uçları, yedek pistonu, muştası, zıpkın çantası ile verilecektir. Zıpkın viteslidir; yüksek ayarda 90lık lastikli zıpkın performansı gösteriyor. Düşük ayarda da taş altı avı rahatlıkla yapabilirsiniz. Bakımlarını birkaç ay önce yaptırdım; yağı ve pistonu yenilendi. Alıcının kafasında soru işareti kalmaması adına elden teslim ederek alınmasını tercih ederim. Ayrıca yamuk 3 şişini de vereceğim. Ben düzeltmeye çalışmadım, belki alan kişinin işine yarayabilir.

Fiyat: 4500 TL

Dileyene video da iletebilirim.

IMG 8748
IMG 8750
IMG 8747
IMG 8754
IMG 8749
IMG 8755
IMG 8752
IMG 8751

Yanıt
1 Yanıt
Mesajlar: 5
(@dede17)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba  tel alabilir miyim

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account