Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Belki birinin işine yarar] Visam Gömme Rezervuar Su kaçırma Sorunu

1 Mesajlar
1 Üyeler
4 Beğeniler
4,566 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2733
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese Slm. Hobimizin çok dışında bir konu olacak ancak bu sorunu yaşayan olursa belki faydalanır diyerek hazırlamış olduğum bu bu videoyu paylaşmak istedim.

Gömme rezervuar-asma klozet diye bilinen, su deposu duvar içerisine gizlenmiş olan bu klozet tipinde herkesin başına bir zaman sonra su kaçırma sorunu geliyor. Klozetin deposu dolu durumdayken sürekli su akıtmaya devam ediyor. Bu şekilde boşa akan su yüzünden hem su faturaları kabarıyor hem de yüzlerce litre su boşa akıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek evinizdeki asma rezervuarda aynı problemi yaşıyorsanız su kaçırma olayını çok rahat bir şekilde çözebilirsiniz. iyi seyirler.

 
Gönderildi : 18/12/2021 20:04
kaanc, osman turfanda, gkhnkck1990 and 1 people reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account