Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Forumdaki 2. El Dalış Malzemeleri Hakkında

6 Mesajlar
3 Üyeler
23 Beğeniler
1,136 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba. Zıpkın Avı Türkiye Forum olarak üye sayımız bugün itibariyle 1600'ü geçti. Sosyal medyadan bağımsız bir zıpkıncı platformu olarak her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Bu büyümede payı büyük olan siz kıymetli hobidaşlarıma teşekkür etmek isterim.

Forumdaki aktif başlıklardan biri olan Zıpkıncı Pazarı içerisinde satılık 2. el dalış malzemeleri ilanları ile ilgili bazı standartlar belirlesek iyi olur kanaatindeyim. Bu nedenle aklıma gelen birkaç konuyu belirterek ben başlıyorum. Eklemek istediğiniz bir şey olursa lütfen çekinmeyin.

  • Satılık dalış malzemesinin Fiyatı mutlaka olmalı.
  • Satılık malzemenin fotoğrafları mutlaka olmalı. İnternetten indirme sıfır ürün fotoğraflarını lütfen kullanmayın.
  • İkinci el malzeme ilanlarına lütfen telefon numarası yazmayın. Topluluğumuzu sadece ürünüm satılsın, işim görülsün amacıyla kullanılmasını engellemek amacıyla açıktan iletişim bilgisi paylaşımını istemiyoruz. Ayrıca Alım-satım konularında yaşanabilecek sıkıntıları önlemek amacıyla görüşmelerin konu altında mesajlaşma olarak yapılması taraftarıyız. Eğer illaki telefonla görüşülecekse iletişim bilgisini özel mesaj olarak verebilirsiniz.
  • Satılık dalış malzemelerinin özellikleri mutlaka olmalıdır. (beden, kalınlık, boy, ayak numarası, kaç yıllık olduğu, eksiği gediği var mı vs)

 
Gönderildi : 05/12/2020 19:45
Sado, dgn, Kortunc59 and 5 people reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

 Birkac aciklama daha var misal urun ilanda ama mesajlara cevap veren yok urun satiliyor ama ilan guncellenmiyor gibi sorunlarda var onlarada dikkat edelim satilan urunler varsa belirtilsin konudaki urunler satildi ise kapanmasi icin mesaj altina (Ürunler satilmistir ilan kapanabilir ) yazip bizim gormemizi saglarsaniz insanlarin konuda zaman kaybi harcamasini engellersiniz..

 
Gönderildi : 05/12/2020 20:08
kaanc, Cem1977, ONR6NKOC and 1 people reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

@ridvan katkın için teşekkürler abi önemli bir konuya değinmişsin.

 
Gönderildi : 05/12/2020 20:10
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

pc kullanmayi seven biri olarak Cepten girdigim icin pek rahat degilim yoksa cok uzun yazilacak seyler var can misal sitemizden  alisverislerde avantajlarida ic ice birbirini taniyan insanlar oldugu icin sahtekarlik yok degildir ama aZdir,misal tanidik insanlar olunca yorumun altina yazariz guvenilir satici dalici arkadastir adresi belli vs diye cevremde onlarca daliciyi az cok tanirim herkes cevresindeki zipkinciyi tanisa yeter 3 kagitcilara firsat vermemis oluruz.Site yonetimi bu satislardan kar etmez sorumluluguda yoktur ama genede haksizliga göz yummayiz ..

 
Gönderildi : 05/12/2020 20:21
kaanc, Cem1977, ONR6NKOC and 1 people reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Rıdvan abiye katılıyorum  camianın çoğunu tanıyoruz.  En azından bizden referans alabilirler. Yada biz tanımıyorsak bile alışveriş yapmış arkadaşlar bilgi aktarabilir...

 
Gönderildi : 05/12/2020 23:37
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

2. el malzeme ilanlarının yoğunlaştığı bu dönemde ufak bir hatırlatma olarak konuyu hortlatmak istedim 🙂

 
Gönderildi : 15/10/2021 15:03
dgn and ONR6NKOC reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account