Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Salvimar zıpkın

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
1,313 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@bilaliris)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ustalar merhabalar

Zıpkınla balık avına yeni başladım salvimar 85 vodoo zıpkın almayı düşünüyorum daha önceden kullanan bilgisi olan olumlu veya olumsuz bilgi verecek olan olursa minnet duyarım

Şimdiden teşekkürler..

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
motovet
Mesajlar: 96
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkese merhaba, Apnea (mt, power point, rebel), Freesub, Pathos Pro ve saragos zıpkınlardan sonra, ilk defa farklı bir marka zıpkın deneme fırsatım olacak. Henüz suya sokmadım, ama 90- 100 arası bir zıpkın arayışım vardı. İkinci el az kullanılmış Salvimar voodoo rail open 95 açık kafa zıpkın ile bu arayışım son buldu. Bunu "ıslatacağım" günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bence bu zıpkın bir tasarım harikası, her yerinden "dizayn" fışkırıyor. Kabzesi, ip bırakma dili, kelebeği, açık kafa yapısı ve şişin üzerindeki orijinal fin tasarımıyla beni kendisine hayran bıraktı. Sadece kabzenin dayama kısmının çıkarılabilir olması tuhaf ve gereksiz geldi, o kadar. Şimdi bu zıpkınla uyumlu, uygun fiyatlı bir makara da arıyorum. Tavsiyelere açığım. Teşekkürler.

IMG 3844
IMG 3843
IMG 3836
IMG 3838
IMG 3841
IMG 3840
IMG 3842
IMG 3839
IMG 3835
IMG 3834
Yanıt
motovet
Mesajlar: 96
(@motovet)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Fin yapısı çok değişik, hem metal palamut, hem de ip palamutla rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum. Kelebek dizaynı da çok orijinal. Eğer o ring ile kullanmazsanız, ters kelebek gibi aşağıda duruyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account