YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
Öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Abilerim pathos ımvros zıpkınım var kamera aparatı takarken bilmeden daha sağlam olsun diye vidayla taktım. yanlış bir şey mi yaptım acaba yaptıysam bunu nasıl düzeltebilirim
Merhaba iyi bayramlar. Foto eklerseniz daha iyi yardımcı olabilir..
Şimdilik su almıyor ama ilerde alırmı bilmiyorum. Sökmek istesem nasıl kapatıcam vida deliğini
Tetik düşürdükten sonra dolanma vb. Yapmayacak gibi duruyor ama vidalara biraz silikon sürmediysen silikon sürün yoksa zamanla su alıyor. Gövde içi su dolacak. Ağırlaşacak
Makaraya takılan kamera aparatları daha kullanışlı. Bu şekilde olan aparatlar manevrayi da etkiliyor bilginiz olsun...
@onr6nkoc Makaraya takılan aparat hiç görmedim hocam, varsa link alabilir miyim? Bende Cressi Action Mask var. Şimdi GoPro Sportsman Mount satın aldım ama sanirım zıpkın gövdesine yetmeyecek kadar dar bir ağzı var. Deneyip goreceğim.
Merhaba kamera aparatıni makara adaptörü ile makara arasina koyup normal şekilde makarayi vidaliyoruz. resmi örnek olarak ekledim. Zıpkıni kuracağınız zaman kırmızı plastik kismi kendinize çektiğiniz de yada ileri ittiğiniz de aşağı doğru yatıyor.( Vida gevsetmeli de olabilir.)
Evet kamera aparatında Onurunda dediği gibi makarayla birlikte monte edilebilen bir çok marka var.Bununla ilgili videolar da var.En uygun fiyatlı pescador markasından ulaşabilirsiniz bu aparatlara,bunun montesi ile ilgi pescadorun videosuda olması lazım ınstagram veya youtube’de.
@onr6nkoc Teşekkür ederim. Ne yazık ki Omer HF 110'un makarasında bir vida sistemi yok, takamayacağım ona 🙁 Ama diğer zıpkınlarıma oluyor.