Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Bir palet almayı düşünüyorum 600 liraya bir palet alacak olsanız ne alırdınız
@atalay39 eğer zıpkınla balık avına yeni başlıyorsanız Beuchat mondial one 50 decathlon da olması lazım ortalama fiyatı 250-300 lira civarındaydı alıp kullanabilirsiniz. Ancak bu paletin pala-ayaklık kısımları tak-çıkar şeklinde değil diye biliyorum.
Son zamanlarda sosyal medyada karşılaştığım resimlerinden gördüğüm kadarıyla hoşuma giden Labrax Boom paletlere de bir bakmanızı öneririm. Fiyatı 350 tl civarı olması lazım.
Biraz daha kaliteli bir şeyler olsun isterseniz yine decathlonda cressi gara modular nerry palet var. 500 Tl. Paletin ayaklıkları muhteşem. Ben bu paleti bir süre kullandıktan sonra palaları çıkartıp yerine karbon pala taktırdım. İleride karbona geçmek isterseniz sizde aynı şekilde pala değişimi yapabilirsiniz. Paletler ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz Cressi Gara Modular İnceleme
Normal-standart paletler ile Karbon paletler arasındaki farkları incelediğim Karbon palet mi ? Standart Palet mi ? isimli yazıma göz atabilirsiniz. İyi forumlar.
Merhabalar dediğiniz fiyatlara ben olsam iyi bir thermoplastik palet alırdım dediginiz fiyatlara iyi bir ikinci elde olsa karbon palet almanız mümkün değil. Yada biraz daha bütçenizi arttırıp iyi bir karbon palet almak. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın.
Sağlıcakla dalın..