Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
5 mm Cressi Tracina almayı düşünüyorum Cressi nin ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum ama hiç yoruma denk gelmedim kullanan var mı alınır mı
@leventtolu Merhaba. Konuyu açtığınız bu bölüm kullanıcılara forumu nasıl kullanacaklarını anlattığım videoları paylaştığım bir bölüm. Siz buraya gelip "dalış elbisesi ile ilgili" bir konu açarsanız forum bütünlüğü bozulur ve işin içinden çıkamayız.
Forumda tüm konular başlıklara uygun olarak açılırsa diğer hobidaşlarımız aradığı bilgiyi ilgili yerde kolaylıkla bulacaktır. Konu düzenine hakim olabilmek için menüdeki "forumlar", "en üst menüdeki "anasayfa" ya da forumun ana logosuna tıklayıp forumun anasayfasındaki ana forumlara göz gezdirebilirsiniz.
Web sitemizde bu konuyu açabileceğiniz 2 uygun bölüm var.
1. Soru-cevap bölümü içindeki "dalış malzemeleri ile ilgili sorular"
2. Dalış Elbiseleri Bölümü altında varsa "Cressi Tracina" isimli başlık altına bu konuyu açabilirsiniz.
Bu vesileyle foruma yeni katılan arkadaşlara hitaben bu uzun cevabı yazdım. Maksadım el birliği ile serbest dalış ve zıpkınla balık avı yapanlara faydalı bilgiler içeren temiz ve düzenli bir kaynak yaratmak. iyi forumlar.
Konu "Dalış Elbiseleri" bölümüne taşındı.
@onr6nkoc bazı gruplarda Cressi Tracina için kullanıcılar iyi bir elbise olduğunu yazmıs İmroz un ürünleri içinde çabuk incelip ömrünün kısa olduğunu yazmıs ben Mersin bölgesinde dalış yapıyorum karakıyı ve 10-15 metrelerde genellikle hangisini alcağımda tamamen kararsız kaldım.
İmrozsub jarse elbiseyi yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. 5mm di aldığımda. Su anda belki 3.5mm-4mm olarak incelemiştir ama 7 yılda normal bence.