Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Cressi Tracina Elbise Yorum

7 Mesajlar
4 Üyeler
5 Beğeniler
654 Görüntüleme
(@leventtolu)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

5 mm Cressi Tracina almayı düşünüyorum Cressi nin ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum ama hiç yoruma denk gelmedim kullanan var mı alınır mı

 
Gönderildi : 20/05/2023 12:13
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@leventtolu Merhaba. Konuyu açtığınız bu bölüm kullanıcılara forumu nasıl kullanacaklarını anlattığım videoları paylaştığım bir bölüm. Siz buraya gelip "dalış elbisesi ile ilgili" bir konu açarsanız forum bütünlüğü bozulur ve işin içinden çıkamayız.

Forumda tüm konular başlıklara uygun olarak açılırsa diğer hobidaşlarımız aradığı bilgiyi ilgili yerde kolaylıkla bulacaktır. Konu düzenine hakim olabilmek için menüdeki "forumlar", "en üst menüdeki "anasayfa" ya da forumun ana logosuna tıklayıp forumun anasayfasındaki ana forumlara göz gezdirebilirsiniz.

Web sitemizde bu konuyu açabileceğiniz 2 uygun bölüm var.
1. Soru-cevap bölümü içindeki "dalış malzemeleri ile ilgili sorular"
2. Dalış Elbiseleri Bölümü altında varsa "Cressi Tracina" isimli başlık altına bu konuyu açabilirsiniz.

Bu vesileyle foruma yeni katılan arkadaşlara hitaben bu uzun cevabı yazdım. Maksadım el birliği ile serbest dalış ve zıpkınla balık avı yapanlara faydalı bilgiler içeren temiz ve düzenli bir kaynak yaratmak. iyi forumlar.

 
Gönderildi : 20/05/2023 12:56
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba söylediğiniz elbise model olarak eski bir elbise. Neopren ve jarse kumaşı biraz sert.  Cressi tracina yerine imrozsub 5.5mm jarse elbise alın. Neopren ve jarse kumaşı hamur gibi. Üzerinizde olduğunu hissetmezsiniz.

 
Gönderildi : 21/05/2023 22:32
Barracuda and kaanc reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Konu "Dalış Elbiseleri" bölümüne taşındı.

 
Gönderildi : 22/05/2023 18:29
(@leventtolu)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc bazı gruplarda Cressi Tracina için kullanıcılar iyi bir elbise olduğunu yazmıs İmroz un ürünleri içinde çabuk incelip ömrünün kısa olduğunu yazmıs ben Mersin bölgesinde dalış yapıyorum karakıyı ve 10-15 metrelerde genellikle hangisini alcağımda tamamen kararsız kaldım.

 
Gönderildi : 26/05/2023 10:06
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

İmrozsub jarse elbiseyi yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. 5mm di aldığımda. Su anda belki 3.5mm-4mm olarak incelemiştir ama 7 yılda normal bence.

 
Gönderildi : 26/05/2023 17:46
motovet
(@motovet)
Mesajlar: 96
Yeni Üye
 

Herkese merhaba, arkadaşlar Amazonda Cressi Tracina elbise indirime girmiş. Ben de sazan gibi hemen atladım. İnşallah hayal kırıklığı yaşamam.  3.5 mm XL beden kıyafet 5327 TL 6 taksit. Cernia ve Scorfano modelleri de indirimde, bilginize. Elbise geldikten sonra tecrübelerimi de paylaşacağım.

 
Gönderildi : 24/08/2023 21:58
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account