Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

SIFIR MERCURY 9.9 ALDIM ARIZALI ÇIKTI

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
359 Görüntüleme
(@bulut_)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

   Servis açılışı yapıldığı gün (06.07.2023) bu perşembe, arıza bildiriminde bulundum ve değişim talep ettim. Değişim yapmayacaklarını, istersem herhangi bir serviste tamir ettirebileceğimi söylüyorlar.

   Ben tamirli motor istesem, yarı fiyatına ikinci el alırdım. kutusundan arızalı çıkan motoru niye tamir ettireyim diye soruyorum, uygulamamız böyle diyorlar.

   Teslim almaya kartaldaki ana depolarına bizzat gitmiştim. Ona rağmen içinden avadanlıklar eksik çıktı. Anlaşmasını yapıp Ücretini ödediğim karaköydeki bayii, motoru ucuza geri alabileceğini söylüyor. İlginç tarafı ikinci el satışı olan bir yer değil, benden ikinci el alıp ne diye satmayı düşünüyor, daha önemlisi acaba bana sıfır diye verdikleri gerçekten sıfırmı artık şüphe ediyorum!

   Sonuç itibariyle Mercury Mercur firması bizi paramızla rezil etti. Bahçemiz için aldığımız tırpan motorlarını satan firma mercury den daha kurumsal çalışıyor. Dolandırılmış hissediyorum.

 
Gönderildi : 10/07/2023 18:30
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1231
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba. Bence hiç uğraşmayın. Direk tüketici haklari heyetine gidin. Ürün 66 bin TL altındaysa başvuru yapabilirsiniz. Yoğunluğa göre 15 gün ladar sürer fakat para iadesi yada değişim talebi yapabilirsiniz

 Geçmiş olsun.

 
Gönderildi : 10/07/2023 21:17
BULUT_ reacted
(@bulut_)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc Haklısınız ama, ben merkür'ün değişim yaparak vereceği motora da güvenmiyorum artık. Daha önce uyarıldığım için, özellikle ana depolarına kadar giderek teslim almıştım. Ona rağmen sorunlu makinayı sıfır diye verdiler.

  Bir an önce başka marka alıp bunu da çekiçle vura vura parçalamak istiyorum. Benim için mercury bitmiştir.

 
Gönderildi : 12/07/2023 00:58
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account