Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Tüm püf noktalarıyla levrek balığı tarifi alınır teşekkürler.
Kaya tuuzunda levrek 😁😁 şu an işteyim tam tarif veremeyecegim bı tarifine bak istersen
@onr6nkoc Vur dedik öldürdün usta bu çok özel bi tarif oldu:) şaka bi yana zaman zaman bakmışlığım var baya bir miktar tuz yumurtayla harç kıvamında balığı kapatıp fırında ama şimdi ciddi ciddi bakıcam bu tarife gerçi benim için süreklilikte önemli tuz çuvalları beni batırmasın:) önemli olan balığın güzel pişmesi. teşekkürler
Tuzda balık biraz balığı mundar etmek gibi geliyor bana. Eğer elektrikli izgarayla pisicek boyuttaysa o sekilde, daha buyukse mangal veya yagli kagida sogan ve patatesle sarip icerisine tereyag ekleyerek daha da buyukse parcalayip butun tekniklerle pisirerek yapiyorum 😂
@zencuk Bu işin en zor kısmı pişirmek tabi bana göre 😆 teşekkürler
Balığın suyunu uçurmadan yapılacak her tarif lezzetini arttırır diye düşünüyorum. Favori tarifim ise fırında borcam ile pişmesi. Püf noktası borcamın kapaklı olması ve balığın kendi buharında pişmesi. Ayrıca balığın yanına küçük parmak boyutunda kesilmiş havuç ve kabak ve üzerine hafif zeytinyağı. Denemenizi tavsiye ederim.
@raydogmus Evet katılıyorum bende yağlı kağıdı ıslayıp balığın üzerini onunla kapatıyorum kapak gibi balığın altına sebzeler konulabillir bi miktarda su ekliyorum. teşekkürler
Ozaman fırın poşetinde levrek deneyin yapmadiysaniz tarifi de kolay yapmasida
Tarifi veriyorum 😁
Önce dalış elbiselerini giyinip kuşanıp levrek olabilitesi yüksek meralardan birini secip suya giriyoruz kismetinizde de varsa iri 1 boy levrek vurup (balığı merada temizleyin )doğru evin yolunu tutun levreği yolda kimselere eş dosya kaptırmayın 😄
Vurduğunuz balığa sos için biraz salça. (Salça damak zevkinize kalmış koymaya bilirsiniz onun yerine soğan Limon vb. Kullanabilirsiniz) biraz zeytin yağı biraz sevdiğiniz baharatlardan karıştırıp üzerine sürün poşetin içine koyup ağzını kapatın poşete küçük bir kaç delik açın firina atın dilediğiniz kadar pişirin
sarikulak kefal bende epeydir görmüyorum. Sularda açıldı artık kıyılara pek bakmam. Marmara da Fantazi balığın peşindeyim 😄😄@onr6nkoc Birazda gerçeklerden bahsedelim o zaman yukarda şakavari levrek az gibi bi havayla yazdım ama levrekten hiç sıkıntı yok çok vuruyorum uzun zamandır bir tane sarkulak vurmadım:)
@onr6nkoc Bende daha zorlu yeni meralar arzuluyorum ama nasip
@onr6nkoc Yok o kadar büyük düşünmemiştim 😆 Demekki akya dizgideki yerini aldı.
Hatır için çiğ balık yenir
Yarın yollayım sana taze eskina abi bugün ki video gibi canlı canlı sana yetistiririm
balık tutup vereyim diyorum daha ne istiyorsun balık tutmayı öğretmem 😄😄 pazar sabah davet edinde dalalim 😄😄@onr6nkoc yollama bea bana balık lazım değil insan lazım 😀😀😂