YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
Selamlar,
İşim yurtdışı bağlantılı olduğundan emeklilik provamda 4. Ay'ıma giriyorum. 😆 Dolayısıyla hava müsait oldukca neredeyse gün aşırı sudayım. Badim Almanya'ya tayin olunca verdiğim arayı son günlerde kapatıp nefesi iyiden iyiye açmaya başladım. Genelde fotoğraf çekmeyip; uzun dalışların ardından balıkları ayıkla, eşyaları temizle ve kendin duş al derken sızıp kalıyorum. Buralarda sert rüzgarlar olduğundan pek görüş yok, malum Marmara şartları. Cumartesi günü Murat Abi ile haberleşip pazar sabah suyuna beni ikna edince akşamdan hazırladım malzemeleri. Sabah suyunun bereketli olmasının yanında bir özelliğide çooook erken saatte olmasından dolayı hiç ısınamamışımdır, illaki birilerinin beni motive etmesi gerek 😆 😆
Neyse efendim buralar yine patates olduğundan atladık arabaya taşlık bir meraya gittik. Murat Abinin kondusyonunun düşük olması ve sonradan suyun iyice dalgalanmasından çok kısa bir dalış gerçekleştirebildik. Karagözlar @ridvan Abiden bunalmış olacakki teeee buralara kadar gelmişler -Eee almamak olmaz, kiklaya evdekiler bayılıyor, mırmırsız dalışa dalış demem, kefali almasan darılır derken tavayı doldurup kaçtık. Başka bir başlıkda buluşana kadar dalın sağlıcakla... 🍺 🍺
Burayada kiklaların son halini bırakayım. Sıklıkla lapin balığı ile karıştırılması ve yanlış pişirilmesinden dolayı çoğu kişi tarafından lezzetsiz olarak görülür. Derisini alıp, fileto çıkartıldıkdan sonra baharatlı una bulanıp kızartılırsa harika oluyor. Ben tadını mezgit filetoya benzetiyorum.