YENİ ÜYE OLUP ÜYELİK ETKİNLEŞTİRME E POSTASI ALAMAYAN OLURSA BU MAİL ADRESİNE BİLDİRSİN YARDIMCI OLALIM.
iletisim@spearfishingturkey.com
sabah dalışından nasip olanlar, bu aralar başka hiç balık göremiyorum.Tüketimini en sevdiğim balıklardandır.Bana beyaz löp eti her daim cazip gelir.:)öncelikle şişlik olarak parçalıyoruz ve çok basit şekilde ( zeytinyağı , kekik , limon ve isteğe göre sarımsakla harmanlıyoruz ) 1 süre dolapta marine ediyoruz . Daha sonra küçük domates ve Papya biber ile şişleyip ağır ateşte pişiriyoruz .
Benim tercihim Akya'da (Kuzu) 12-15 kg ve daha büyüğü büyüdükçe daha yağlı ve lezzetli oluyor.
O boyutları nadiren rastgeldiği için , çok fazla avlama şansımız olmuyor .Bir defa 40 kg üzeri nasip olmuştu. Tabi ki lezzeti kişiden kişiye farklılık gösterebilir.